Maan de Steenwinkel deelt spannende foto van doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan haar nieuwe clip is uit. En dat moet natuurlijk even gevierd worden in een super strak en doorschijnend topje. 

De prachtige zangeres heeft een nieuw nummer gemaakt met de heren van De Jeugd van Tegenwoordig. Het nummer heet Naar de Maan. Dat is weer heerlijk toepasselijk. Maar Maan heeft ook een clip voor het nummer opgenomen en die kan je nu online bekijken. Achter de schermen zijn er tijdens de opnames van die clip best een hoop foto’s gemaakt. Maan deelt die nu op haar Instagram. Zo kunnen haar volgers ook meegenieten. De meest opvallende foto is toch wel die van Maan in een heerlijk blauw topje. Het doorschijnende en strakke kledingstuk staat Maan zeer goed. Met zo’n topje kan Maan is de zangeres niet naar de maan, maar meer ‘over the moon’ zo blij.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel doet nu echt álles samen met knappe vriendinnen

Maan siert de set van haar videoclip in verleidelijk blauw stofje

De verleidelijke zangeres heeft een manier gevonden om zichzelf er nog verleidelijker uit te laten zien. In haar strakke, blauwe topje trekt ze meteen alle aandacht op set. En dat is goed voor haar eigen videoclip. Daarin moet je natuurlijk ook maximaal de aandacht pakken. Maan weet het in ieder geval erg goed te dragen, dat mooie topje. Maar Maan was natuurlijk niet alleen maar op set om mooi te zijn. Ze hielp waar ze kon, want de zangeres houdt ervan om lekker ondernemend bezig te zijn als het om haar eigen video’s gaat. Dan laat Maan niks aan het toeval over.

Maan wordt nog even mooi gemaakt

Nog voor de opnames beginnen was Maan al druk in de weer. Ze moest natuurlijk nog even mooi gemaakt worden voor de opnames. Dus werd er zorgvuldig een laag make-up op het gezicht van de knappe zangeres gedaan. Dit zorgde er gelukkig voor dat Maan alleen nog maar mooier eruit begon te zien. Dat is dan wel weer heel erg fijn.

Ook haar kapsel werd even onder de loep genomen

Niet alleen het gezicht van de knappe zangeres, maar ook haar mooie haartjes werden zorgvuldig gestyled voor de shoot. Natuurlijk vond Maan dat erg fijn, want zo ziet ze er op haar allerbest uit. Maar ze moest er wel lang voor in de stoel blijven zitten. Vandaar dat Maan ook zo verveeld kijkt op de foto. Ze kon niet wachten om eindelijk even wild heen en weer te dansen en te mogen zingen.

Maan de Steenwinkel ziet dubbel

Tijdens de opnames werd er even een opname gemaakt van Maan de Steenwinkel. Maar naast haar stond opeens nog een Maan de Steenwinkel. Waar deze nieuwe Maan opeens vandaan kwam is onduidelijk. Zelfs de cameraman is ervan in de war.

Maan werd even parttime belichter

Maan had heel even niets te doen tussen de opnames door en besloot om de lichtman een handje te helpen. Wat ze hier precies aan het doen is, dat valt moeilijk te zeggen, maar ze kijkt erbij alsof ze net wat om heeft laten vallen. Misschien toch niet zo’n goed idee. Of staat Maan zich achter het scherm gewoon stiekem om te kleden? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval zegt haar blik meer ‘ik hoop dat niemand me ziet’. Dat is helaas niet helemaal gelukt.

Nog even snel wat eten tussen de opnames door

Tussen alle opnames door is het natuurlijk belangrijk om goed te blijven eten. Maan weet dat als geen ander, want zonder voldoende voedsel stort je in, helemaal als je een performer bent. Dus Maan nam even lekker een hapje. Natuurlijk wordt er precies op dat moment een geheime foto van haar genomen. Maan was daar duidelijk niet van gediend. Maar al in al zien de foto’s van Maan haar nieuwe videclip er wel erg gezellig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.