Maan de Steenwinkel deelt foto vanuit bad na uitputtingsslag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft het afgelopen tijd enorm zwaar gehad tijdens de Vrienden van Amstel LIVE.

De zangers moest bier drinken én uren lang zingen. Daarom neemt Maan een welverdiend bad, en ze ligt er wel héél lekker bij. Fijn om te zien dat Maan zo aan het genieten is. Dat mag ook wel, want iedereen geniet met haar mee vanwege deze foto.

Maan de Steenwinkel neemt uitgebreid bad

Dat Maan de Steenwinkel wat vaker een momentje voor zichzelf mag nemen is duidelijk. Hier maakt de brunette niet alleen zichzelf heel blij mee maar ook haar volgers. Na twee weken van eindeloze optredens bij de Vrienden van Amstel LIVE is Maan uitgeput. Elke avond moet ze er weer helemaal vol gaan en een momentje rust zit er niet in. Gelukkig is het feestfestijn nu voorbij en kan Maan haar avond weer zelf invullen. Eén van de guilty pleasures van Maan is om een lekker heet bad te nemen. Dit doet de zangeres dan ook, en ze schrijft bij het filmpje dat ze na deze weken wel vijf uur lang in bad wilt en het liefst drie dagen gaat slapen. Helaas stond er voor Maan weer iets anders op de avond planning.

Lees ook: Maan de Steenwinkel totaal hysterisch na Songfestival-overwinning S10

Maan gaat los bij de mannen van haar club

De brunette woont in Amsterdam en houdt enorm van de stad. Daarom kan Maan niet anders dan voor Ajax zijn. Aangezien Ajax gister in de Arena hun beslissende wedstrijd speelde moest Maan daarbij zijn. Ajax had het flink te pakken en won met maar liefst 5-0 van Heerenveen wat hen landskampioen maakte. Het geluk van Maan kon niet op en ze was gelijk weer vergeten dat ze moe was. Samen met haar broertje ging ze flink los tijdens en na de wedstrijd. Waarschijnlijk was Maan die avond nog in de kroeg te vinden om de overwinning van haar club te vieren.

Is Maan stout geweest tijdens Vrienden van Amstel LIVE?

Het was op alle video’s die men maakte te zien dat Maan flink los ging tijdens Vrienden van Amstel LIVE. De zangeres sprong en danste de hele zaal rond. Maan heeft letterlijk iedereen weer laten zien wat voor een goede en knappe zangeres ze toch is. Toch blijken de collega’s van Maan nog een appeltje met haar te schillen te hebben. Op de laatste avond van de show wil Maan nog even rustig naar haar badkamer toe. Tot Maan haar grote schrik treft ze een ontplofte knal roze badkamer aan. Waar Maan deze ontplofte bende aan verdient heeft is nog onduidelijk.. Het maakt de oude badkamer wel wat gezelliger.

Maan de Steenwinel roze badkamer

Maan de Steenwinkel is op bijzonder dieet

Het van Maan is altijd perfect in vorm. Het lijkt erop dat Maan uren doorbrengt in de sportschool om zo afgetraind te lijken in korte shirtjes. Toch deelt Maan nu haar échte geheim van haar goede : bier en bitterballen. In één van Maan haar foto’s van de Vrienden van Amstel LIVE deelt Maan wat haar dieet van afgelopen weken is geweest. En dat waren blijkbaar gefrituurde (vega) snacks, Maan geeft zelfs eerlijk toe dat ze die enorm gaat missen elke avond. Daarnaast zagen we Maan regelmatig een biertje wegwerken dus heel gezond was het allemaal niet, maar lekker wel.

Maan de Steenwinkel met bitterballen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!