Maak kennis met NOS-presentatrice Milou Stoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Milou Stoop is een van de sterren van het NOS Jeugdjournaal. Tijd om eens kennis te maken met deze leuke dame. 

Milou Stoop is een van de prachtige gezichten van het NOS Jeugdjournaal. Samen met haar collega’s houdt ze de kinderen van Nederland up to date over het laatste leuke nieuws. Maar ook volwassenen kunnen genieten van deze leuke dame. Met haar gevoel voor humor en spontaniteit is Milou een hartstikke leuke vrouw om te zien. Op haar Instagram kan je ook de leukste foto’s van haar vinden.

Lees ook: De bloedmooie Evita Mac-nack is de ster van de NOS

Milou houdt van gezelligheid

Milou is geboren in Zevenbergen, een dorp in West-Brabant. De gezelligheid is dus met de paplepel in gegoten. Vanwege haar werk is ze een paar jaar geleden naar Amsterdam verhuist, maar die Brabantse gezelligheid is ze in ieder geval nooit verloren. Zo houdt ze enorm van dansen, helemaal op festivals en is ze graag in voor een bezoekje aan de bioscoop of een drankje op het terras. Milou is een dame die houdt van mensen en gezelligheid. Af en toe lekker gek doen dat is voor haar de normaalste zaak van de wereld.

Hoe begon Milou bij het Jeugdjournaal?

Hoe is Milou eigenlijk begonnen bij de NOS? Nou heel simpel. Zoals het gezegde al luidt: Een brutaal mens heeft de halve wereld. En dat is precies wat Milou ook dacht. Ze trok de stoute schoenen aan en stuurde zomaar uit het niets een sollicitatie naar de NOS. Ze had nooit verwacht dat ze ook daadwerkelijk aan de slag zou mogen voor de zender. Gelukkig heeft ze geen seconde spijt gehad, want Milou mag mag nu elke dag bijzondere reportages maken over de leukste en gekste dingen.
Milou de wereldreiziger

Milou houdt wel van een exotisch reisje op zijn tijd. Het liefste stapt ze morgen in het vliegtuig naar een ver land. Haar mooiste ervaring vindt ze zelf toch Zanzibar, waar ze mocht speuren naar wilde dieren. En dat vond de presentatrice toch wel heel erg gaaf om een keer mee te mogen maken.
Milou haar wilde kant

Milou heeft verder ook een hele wilde kant, maar die houdt ze eigenlijk een beetje verborgen. Ze is wel weg van een goed feestje op zijn tijd. Maar helaas weet ze dan precies de camera’s te vermijden. De enige keren wanneer je nog een beetje haar wilde kant naar boven ziet komen is tijdens fotoshoots. Dan gooit ze haar haren wild in het rond en komt de, oh zo onschuldige, lieve Milou opeens heel gevaarlijk over. Dan veranderd ze even voor je ogen in een wild dier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!