Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!

Vlogger Gio Latooy en Lynn Hermanussen hebben al een tijdje een relatie. Binnenkort zijn ze niet meer met z’n tweeën. Het koppel kondigt op Instagram namelijk aan dat er gezinsuitbreiding komt. ‘Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij wij zijn’, is te lezen onder de foto’s. Ook verscheen er al snel een vlog online op het kanaal van Gio. Hij moet natuurlijk wel geld blijven verdienen om zijn gezin te kunnen onderhouden en een aankondiging van een zwangerschap klikt dan wel.

Gio en Lynn kondigen zwangerschap aan

Buikje van Lynn Hermanussen

Gio en Lynn delen op Instagram de foto’s van de echo. Daarnaast is te zien dat Lynn al een redelijk zwangerschapsbuikje heeft. Dat doet echter niets af aan haar uiterlijk. Lynn heeft duidelijk een zwangerschapsglow en ziet er stralend uit.

Het gaat al een tijdje goed met de relatie tussen Gio en Lynn. Vorig jaar in september ging het uit tussen Gio Latooy en ex Jade Anna van Vliet. Al snel kwam hij zijn nieuwe liefde tegen en in oktober kondigde hij de relatie van Lynn Hermanussen aan.

Lynn en Gio

Ex Jade Anna is allang vergeten

In april kochten de twee samen een huis. Misschien dat er toen al de verwachting was dat Lynn zwanger kon zijn. Het huis is namelijk groot genoeg om een heel leger aan kinderen in op te voeden. Zijn ex Jade Anna is Gio duidelijk alweer helemaal vergeten. Nog geen jaar na de break up begint hij met Lynn aan een gezin en samenwonen.

Jade Anna is zelf inmiddels ook gelukkig in haar nieuwe relatie met Ajax-speler Kenneth Taylor. Het koppel deelt steeds vaker foto’s samen. Laatst was op de Instagram van Jade Anna nog te zien dat ze meubels aan het bekijken was. Wie weet zijn er ook wel plannen om samen te gaan wonen met vriend Kenneth. Wie weet wat daarna nog zal volgen.

Meer zien van Lynn Hermanussen

Wil je zelf de foto’s van de zwangere Lynn Hermanussen nog eens bekijken? Klik dan hier om naar haar Instagram pagina te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...