Luister Armin van Buurens eerste track van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is vrijdag: tijd voor nieuwe muziek! Voor het eerst in dit jaar brengt DJ Armin van Buuren een nieuwe track uit. Aan jou de taak om hem te kraken of te smaken. ‘All on Me’ werd gemaakt samen met hardstyle-DJ Brennan Heart. Of er iets van deze mix van stijlen te horen is? Als je ons had verteld dat niet Brennan Heart, maar Martin Garrix mee had gewerkt aan dit nummer hadden we het eerder geloofd…

In normale jaren leeft de carrière van Armin van Buuren op als Koningsdag eraan komt. Nieuw nummertje, door het hele land helikopteren, tientallen optredens, enorme oranje podiums in de grote steden… Tijdens de coronacrisis moeten we het met ‘slechts’ dat nieuwe nummertje doen.

Eenzame Koningsnacht

‘All on Me’ is jouw eenzame Koningsnacht-soundtrack. Het nummer is het resultaat van een samenwerking met Brennan Heart, een hardstyle-DJ. Ook hoor je de stem van de Zweedse zanger Andreas Moe. Wat vinden we ervan? Lekker festivalloos festivalhitje? Of een vals bestempeld werk van Avicii en Martin Garrix?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...