Luister Armin van Buurens eerste track van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is vrijdag: tijd voor nieuwe muziek! Voor het eerst in dit jaar brengt DJ Armin van Buuren een nieuwe track uit. Aan jou de taak om hem te kraken of te smaken. ‘All on Me’ werd gemaakt samen met hardstyle-DJ Brennan Heart. Of er iets van deze mix van stijlen te horen is? Als je ons had verteld dat niet Brennan Heart, maar Martin Garrix mee had gewerkt aan dit nummer hadden we het eerder geloofd…

In normale jaren leeft de carrière van Armin van Buuren op als Koningsdag eraan komt. Nieuw nummertje, door het hele land helikopteren, tientallen optredens, enorme oranje podiums in de grote steden… Tijdens de coronacrisis moeten we het met ‘slechts’ dat nieuwe nummertje doen.

Eenzame Koningsnacht

‘All on Me’ is jouw eenzame Koningsnacht-soundtrack. Het nummer is het resultaat van een samenwerking met Brennan Heart, een hardstyle-DJ. Ook hoor je de stem van de Zweedse zanger Andreas Moe. Wat vinden we ervan? Lekker festivalloos festivalhitje? Of een vals bestempeld werk van Avicii en Martin Garrix?

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten