Luister Armin van Buurens eerste track van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is vrijdag: tijd voor nieuwe muziek! Voor het eerst in dit jaar brengt DJ Armin van Buuren een nieuwe track uit. Aan jou de taak om hem te kraken of te smaken. ‘All on Me’ werd gemaakt samen met hardstyle-DJ Brennan Heart. Of er iets van deze mix van stijlen te horen is? Als je ons had verteld dat niet Brennan Heart, maar Martin Garrix mee had gewerkt aan dit nummer hadden we het eerder geloofd…

In normale jaren leeft de carrière van Armin van Buuren op als Koningsdag eraan komt. Nieuw nummertje, door het hele land helikopteren, tientallen optredens, enorme oranje podiums in de grote steden… Tijdens de coronacrisis moeten we het met ‘slechts’ dat nieuwe nummertje doen.

Eenzame Koningsnacht

‘All on Me’ is jouw eenzame Koningsnacht-soundtrack. Het nummer is het resultaat van een samenwerking met Brennan Heart, een hardstyle-DJ. Ook hoor je de stem van de Zweedse zanger Andreas Moe. Wat vinden we ervan? Lekker festivalloos festivalhitje? Of een vals bestempeld werk van Avicii en Martin Garrix?

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten