Luister Armin van Buurens eerste track van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is vrijdag: tijd voor nieuwe muziek! Voor het eerst in dit jaar brengt DJ Armin van Buuren een nieuwe track uit. Aan jou de taak om hem te kraken of te smaken. ‘All on Me’ werd gemaakt samen met hardstyle-DJ Brennan Heart. Of er iets van deze mix van stijlen te horen is? Als je ons had verteld dat niet Brennan Heart, maar Martin Garrix mee had gewerkt aan dit nummer hadden we het eerder geloofd…

In normale jaren leeft de carrière van Armin van Buuren op als Koningsdag eraan komt. Nieuw nummertje, door het hele land helikopteren, tientallen optredens, enorme oranje podiums in de grote steden… Tijdens de coronacrisis moeten we het met ‘slechts’ dat nieuwe nummertje doen.

Eenzame Koningsnacht

‘All on Me’ is jouw eenzame Koningsnacht-soundtrack. Het nummer is het resultaat van een samenwerking met Brennan Heart, een hardstyle-DJ. Ook hoor je de stem van de Zweedse zanger Andreas Moe. Wat vinden we ervan? Lekker festivalloos festivalhitje? Of een vals bestempeld werk van Avicii en Martin Garrix?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!