Lucky Max: Kelly Piquet laat jurkje op heerlijke wijze van haar schouders glippen (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet weet iedereen te verleiden door op verassende wijze haar jurkje van de schouders af te laten glippen! Wat heeft Max Verstappen toch geluk met het model.

Model Kelly Piquet laat zichzelf een keer bekijken op een compleet andere manier. Kelly zou op elk moment het jurkje binnen een beweging uit kunnen doen en laat al gelijk zien dat het ook makkelijk van haar af glipt! Deze beelden zijn te mooi om niet te bekijken, Max Verstappen heeft dan ook enorm veel geluk met deze prachtige dame.

Kelly Piquet laat zichzelf bekijken in een loszittend jurkje

Model Kelly Piquet is niet meer te stoppen. Elke keer laat ze steeds meer van zichzelf zien, en deze foto’s hebben het echt overtroffen! Ze draagt in de foto’s namelijk een Japanse kimono, wat een soort satijnen, dunne en loszittende badjas is. Ze staat in de foto’s op een balkon in Parijs. Hier laat ze iedereen zien dat het jurkje enorm snel van haar af zou kunnen vallen! De foto’s laten al haar vormen enorm goed zien. Ze kan nog maar net met haar handen ervoor zorgen dat ze niet per ongeluk iedereen haar prachtige troeven laat bekijken!

De reacties onder deze post van Kelly zijn dan ook enorm positief en vele mensen reageren met hartjes en vlammen of zeggen bijvoorbeeld: “I said it before and I’ll say it again. Max is one lucky man!”, “Her beauty is radiant!”, “Max is one hell of a lucky guy, miss Kelly looks so damn gorgeous” en “So beautiful and elegant!” Het is duidelijk, Max Verstappen heeft veel geluk met Kelly!

Bekijk hieronder twee ‘behind the scenes’ foto’s en klik hier om zelf alle foto’s te bekijken!

Kelly Piquet laat jurkje op heerlijke wijze van haar schouders glippen

Meer zien van Kelly Piquet? Dat kan op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van ons prachtige model Kelly Piquet? Kijk dan snel hieronder voor het Instagramkanaal van Kelly! Hier plaatst ze zeer regelmatig updates over haar dagelijkse leven en zien we alle prachtige plaatjes van haar modellenwerk. Ook zien we al haar reizen naar het buitenland. We hebben het dus zeker door wanneer ze op vakantie is. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.