Lucille Werner hoog op lijst CDA bij Tweede Kamerverkiezingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lucille Werner gaat de politiek in! Sterker nog, de voormalig Lingo-presentatrice lijkt sowieso een zetel in de Tweede Kamer te gaan krijgen…

Z-E-T-E-L! Lucille Werner staat voor een opvallende carrièreswitch! De voormalig Lingo-presentatrice gaat zich verkiesbaar stellen tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen. Ze komt op plek 10 van de CDA te staan. Lucille kan alvast op huizenjacht in Den Haag dus…

Lucille Werner (CDA) binnenkort in Tweede Kamer

Deze hadden we niet verwacht! Lucille Werner heeft op Instagram aangekondigd dat ze bij de komende Tweede Kamerverkiezingen op de kieslijst van het CDA zal staan. Niet als doorsnee lijstduwer, zoals we dat vaker bij BN’ers zien, maar als échte kandidaat. Lucille staat namelijk op plek tien op de lijst. Aangezien het CDA doorgaans wel meer dan tien zetels haalt (19 in 2017), lijkt het er serieus op dat we Lucille in 2021 in de Tweede Kamer kunnen gaan bewonderen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.