Luchtig geklede Lies Zhara bedekt zichzelf met slechts een strookje stof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara post wel vaker avontuurlijke plaatjes, maar met dit niets verhullende topje zoekt ze wel heel erg de grenzen op! 

Van Lies Zhara zijn we onderhand wel wat gewend. De beeldige influencer verwent haar fans wel vaker met de intiemste kijkjes in haar privéleven, om over haar Instagram nog maar te zwijgen! Toch wist ze recent iedereen te verbijsteren. Want met dit topje laat ze wel héél weinig aan de verbeelding over. Dat doet Lies Zhara heel erg goed!

Lies Zhara laat alles zien in openvallend blousje

Fans van Lies Zhara zijn natuurlijk helemaal door het dolle. En daar hebben wij alle begrip voor! De beeldschone influencer heeft natuurlijk niet een figuur waar je te veel van kan zien, dus wat ons betreft mag ze nog heel lang doorgaan met al haar pittige plaatjes. En al helemaal als dit de kwaliteit wordt! Want geloof ons maar: dit heerlijke kiekje vergeet je nooit meer. Lies schittert namelijk in een werkelijk niets verhullend bovenkantje en laat daarbij haar fans echt alles zien. En daar valt toch behoorlijk wat te smullen! Lies is natuurlijk royaal toebedeeld, en daar maakt ze met dit avontuurlijke setje vol gebruik van. Met spectaculaire resultaten! Wij weten haast niet waar we moeten kijken! Want zowel haar verleidelijke pose als openvallend bloesje trekken moeiteloos al je aandacht. En dan blijven je ogen toch echt op één ding hangen!

Luchtige outfit Lies Zhara maakt fans gillend gek

Lies Zhara weet haar fans namelijk helemaal gek te maken. En dat lijkt de bloedhete blondine met opzet te doen! Het kan haast niet dat Lies niet beseft welk effect ze op haar volgers heeft. En al helemaal met die zwoele blik erbij! Nee, het lijkt toch echt dat Lies dondersgoed beseft wat ze haar fans aandoet. Want van dit plaatje zal je bloeddruk flink stijgen. En dan zit ze haar fans ook nog eens te plagen! Lies weet het kiekje namelijk nog nét fatsoenlijk te maken met een strategische stropdas. Het hardwerkende streepje stof weet de intiemste onthulling namelijk nog net te voorkomen. Maar of haar volgers het dunne stofje dankbaar zijn? Het is natuurlijk een fikse teleurstelling om je ogen zo veelbelovend naar beneden te zien glijden om dan tegen een stropdas aan te lopen! En daar hebben ze flink wat over te zeggen.

Fans Lies Zhara gaan wild in comments onder spannende Instagram-post

Dat is wel te zien op de Instagram van Lies Zhara. Fans zijn namelijk helemaal door het dolle vanwege de plaatjes en moeten die enthousiasme toch ergens kwijt. Nou, dat lijkt in de reacties flink te lukken. En na zo’n inspiratiesessie hebben alle fans ook heel wat creativiteit te besteden! Er komen namelijk behoorlijk wat scherpe opmerkingen voorbij. En daarbij staat natuurlijk één ding centraal: kom maar door met die details! Want van deze plaatjes krijgen we natuurlijk nooit geen genoeg. “Enerverend avondje, of niet?”, knipoogt één hoopvolle reactie. En ook het bloesje krijgt heel wat lof toebedeeld! “Meer vertrouwen in dat shirt dan ik ooit zal hebben”, zie je meerdere keren voorbij komen. Een enkele sceptici vraagt of haar pakje de hele avond wel goed is blijven zitten. Maar of we daar bewijs van gaan zien betwijfelen wij!

Verwennerij op de Instagram van Lies Zhara

Gelukkig voor ons zijn er nog genoeg andere plaatjes van Lies Zhara waar we van kunnen genieten. Ook mét letterlijk alle details. Dus wie enthousiast geworden is over de beeldige blondine, ga vooral haar Instagram eens af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.