Loiza Lamers hoeft geen man bij vrouwenclubje in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loiza Lamers is na 3 jaar weer opnieuw te zien in Expeditie Robinson. In het nieuwe seizoen geven de makers oud deelnemers nog één kans om het survivalprogramma te winnen. Het model heeft deze keer een nieuwe strategie: innig samenwerken met de vrouwen!

Had Loiza Lamers Expeditie Robinson 2018 moeten winnen?

Eerst een recap van Expeditie Robinson 2018, waar Loiza Lamers een nieuwe kant van zichzelf liet zien. Ze verbaasde alle kijkers met haar eerlijkheid en sportiviteit. Het model heeft het toen ver geschopt. Ze eindigde als zesde en was één van de sterkste spelers. Mocht je het namelijk alweer vergeten zijn: we hebben allemaal kunnen genieten van hoe Loiza rivaal Tony junior, die zich kinderachtig gedroeg, in bedwang hield. Ook zag ze het feit dat er veel op haar gestemd werd als een compliment; het zou betekenen dat anderen haar vreesden als kandidaat. Daarom moeten we het model absoluut een kans op de winst in 2021 gunnen!

Lees ook: GTST-actrice Anouk Maas brengt spanning terug in Expeditie Robinson

loiza-expeditie

Loiza Lamers heeft nieuwe tactiek: vrouw vs. man

Dit seizoen lijkt Loiza nog steeds haar eerlijke en sportieve zelf te zijn, maar blijkt ze ook wat feller te zijn dan tijdens haar vorige deelname. In aflevering 8 zit ze met Dominique van Hulst, Saar Koningsberger, Anouk Maas en Sieneke bij het kampvuur om het een en ander te bespreken. De vrouwen willen duidelijk de touwtjes in handen nemen en sluiten  een pact. De dames beloven elkaar voortaan uit de wind te houden. Slim, zo’n extra verbondje. Maar om de Expeditie te winnen heb je natuurlijk meer nodig dan alleen een vriendinnenclubje. Gelukkig weer Loiza zich ook buiten de politieke spelletjes om te bewijzen. Tijdens de proef laat ze weer zien hoe sterk ze is. Uiteindelijk verliest ze nipt van JayJay Boske, maar toch: de rest van de kandidaten zijn gewaarschuwd! Met haar doorzettingsvermogen én nieuwe tactiek hoeft ze zich voorlopig nog geen zorgen te maken!

Loiza Lamers Expeditie RObinson vrouwenclubje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...