Loes Haverkort is het absolute hoogtepunt van nieuw seizoen ‘Het Perfecte Plaatje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loes Haverkort zorgt er voor dat het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje nu al een hit is. De blondine steelt de show volledig met haar looks.

Loes Haverkort leukste vrouw van Het Perfecte Plaatje

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is van start gegaan, en alle fans zitten er natuurlijk weer klaar voor. Al een aantal jaren is het tv-programma een echte hit. Zo is het natuurlijk ook erg belangrijk wie er mee doen aan de fotografie wedstrijd. Dit keer heeft de redactie het weer goed gedaan, want er doet een leuke groep mensen mee. Zo is actrice en zangeres Loes Haverkort natuurlijk direct al de leukste deelneemster. Met haar blonde lokken en grote lach verovert Loes iedereens harten. Verder doet ook Sylvia Geersen mee, die eerder natuurlijk mee deed als de Bachelorette aan het gelijknamige programma. Blijkbaar heeft Sylvia zin om dit keer achter de camera te staan in plaats van ervoor, dus ze gaat de strijd aan. Ook doet de knappe actrice Anna Drijver mee en collega actrice Quiny Misiedjan kan ook best voor wat competitie zorgen. Vanuit de mannelijke kant doen o.a. Frans Duijts, Niek Roozen en Waldemar Torenstra mee. Een seizoen met een leuke cast die er allemaal duidelijk veel zin in hebben.

Loes Haverkort beleeft hoogtepunt met Frans Duijts op de bank

De strijd bij Het Perfecte Plaatje barst al gelijk los. Ook ontstaat er een grappig duo, die men van te voren wellicht niet bij elkaar had verwacht. De blondine Loes Haverkort kan het wel erg goed vinden met zanger Frans Duijts. Zou er stiekem iets opbloeien tussen de twee? Op onderstaande foto’s staan Frans en Loes in ieder geval erg gezellig samen. Loes maakte dan wel een onscherpe foto, ze mocht toch door naar de volgende aflevering. Ook deelt Loes nog een foto van Frans in een erg bijzondere setting. Zo zit Frans Duijts in enkel zijn onderbroek en sokken op de bank met een stofzuiger. Er ligt overal confetti op de grond en er liggen snacks. Loes heeft hier in ieder geval ook een grappig plaatje vastgelegd.

Loes Haverkort is ook nog een prachtige zangeres

Het is niet zomaar dat Loes Haverkort er zo uitspringt bij het programma Het Perfecte Plaatje. Zo is Loes van beroep actrice en de blondine is te zien in vele Nederlandstalige films en series. Loes speelde een rol in Moedermaffia en ook in de populaire serie van een aantal jaar geleden genaamd Celblok H. Het is wel duidelijk dat Loes Haverkort erg getalenteerd is als actrice, en het blijft daar niet eens bij. Zo is op onderstaande video te zien en horen dat Loes ook nog eens een prachtige stem heeft. Het nummer en bijpassende videoclip zijn online te beluisteren. De volgers van Loes vinden het nummer ook helemaal geweldig, en het zou leuk zijn als Loes nog meer muziek uitbrengt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!