Liza Sips (vroeger GTST) brengt de zomer terug met deze prachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips verlangt terug naar de zomer. Daarom deelt ze deze zonnige vakantie foto van haar uit Griekenland. 

Actrice Liza Sips, die je misschien nog wel kent van de langstlopende soapserie op de Nederlandse bodem, Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft het nu al helemaal gehad met het koude weer. De prachtige actrice verlangt terug naar haar zon overgoten vakantie in Griekenland. En om de rest van de wereld ook even mee te laten genieten, brengt ze de zomer terug met haar nieuwe foto.

Lees ook: Liza Sips deelt haar mooie lach op spetterende Instagram foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Liza geniet in de Griekse zon

Zo, dat is nog eens genieten. In het mooie, oranje licht van de ondergaande zon poseert Liza even vrolijk voor de camera. Van dit soort geluksmomentjes geniet ze het meest. En dat geluk deelt ze natuurlijk graag met haar volgers. Liza brengt dus met haar zonnige foto’s eigenhandig de zomer terug naar Nederland. Want hoewel het hier misschien niet zo warm is als in het zonnige Griekenland, krijgt iedereen het toch een klein beetje warmer van Liza in haar mooie outfit. Ze kijkt misschien wat serieus in de eerste foto, maar op foto nummer 2 komt Liza toch nog een beetje los. Daar begint ze haar mooie glimlach te vertonen waar iedereen zo verliefd op is. Het is niet de enige foto die Liza de laatste tijd deelt. Zo had ze van de week ook een heerlijk zomers jurkje aan getrokken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Liza neemt wat quality time op met haar moeder

Je kan wel zien waar Liza haar charmes vandaan heeft als je naar haar moeder kijkt. Hoewel de moeder van Liza al iets meer op leeftijd is, ziet ze er nog prima uit natuurlijk. De twee dames besloten om eventjes wat quality time samen op te nemen en dus vertrokken de blondines zonder pardon richting Griekenland. Geen zeurende mannen en geen schreeuwende kinderen aan hun zijde. Gewoon met zijn tweetjes en een flinke hoeveelheid cocktails natuurlijk. Want wat voor vakantie zou het toch zijn als er niet een heel klein beetje alcohol zou worden genuttigd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Liza Sips maakt Zakynthos onveilig

‘Moeder weet best’ wordt er wel eens beweerd. Wie deze uitspraak bedacht heeft is duidelijk nog niet met de moeder van Liza Sips op vakantie geweest. Die sleept haar dochter mee langs elke strandtentje, kroegje en terrasje wat ze maar kunnen vinden. En Liza heeft daar niet zo’n problemen mee. Die maakt Zakynthos op haar manier onveilig. De dames zijn in ieder geval enorm aan het genieten en dat mag ook wel. Het is de eerste keer in zes jaar dat ze samen op vakantie gaan. Het enige probleem is dat ze met hun leuke foto’s iedereen in Nederland natuurlijk extreem jaloers maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!