Lisa Vol van OG3NE verklapt met heerlijke foto dat ze op vrouwen valt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol, de oudste zus van meidengroep OG3NE doet met naar nieuwste foto op Instagram een wel hele bijzondere onthulling. 

Lisa Vol, de oudste zus van meidengroep OG3NE doet via een foto op haar Instagram een bijzondere onthulling. De knappe blondine blijkt namelijk niet alleen maar op mannen te vallen. Lisa is ook wel van de vrouwenliefde. En daar durft de blonde zangeres eindelijk officieel voor uit te komen. Tijdens Pride laat Lisa weten ook op vrouwen te vallen. Ze krijgt gelijk een hoop lieve berichtjes van haar volgers die trots op Lisa zijn voor het uit de kast komen.

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE deelt intieme video van enorm talent

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa deelt nieuws via een prachtige foto

Lisa deelt het nieuws onder een prachtige foto van zichzelf. De prachtige blondine was onderweg naar Pride in Amsterdam toen ze in de auto opeens de ingeving kreeg om een berichtje te plaatsen. Dus pakte de oudste OG3NE-zus haar telefoon erbij en opende meteen Instagram. En daar deed ze de bijzondere onthulling. Natuurlijk deed ze dat met een enorm knappe foto van zichzelf, want zo is Lisa dan ook weer. De knappe blondine laat zich door niks en niemand tegenhouden en roept het nieuws van de daken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is trots op wie ze is en hoe ze er uit ziet

Het is natuurlijk enorm spannend om aan een groot publiek duidelijk te maken dat je ook op vrouwen valt. Nu is het Nederlandse publiek over het algemeen vrij open, maar je bent toch redelijk bang voor de mogelijk negatieve reacties die erop kunnen volgen. Maar Lisa is trots op wie ze is en besluit dat Pride het perfecte moment is om zichzelf volledig te presenteren naar de buitenwereld. Lisa hoeft zich ook nergens voor te schamen. Ze ziet er geweldig uit, heeft enorm veel talent en een bijzonder lief karakter. Dat ze ook nog op vrouwen is eigenlijk bijzaak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is het knapste lid van OG3NE

Misschien komt het omdat ze de oudste is van de drie zusjes, en daardoor iets meer tijd heeft gehad om zich mooi te kunnen presenteren, maar Lisa lijkt toch keer op keer weer de mooiste te zijn van de drie zussen. Met haar verleidelijke looks, haar golvende blonde haren en haar bijzonder aantrekkelijke uitstraling weet Lisa al jaren de harten van haar volgers te veroveren. Dat Lisa ook op vrouwen blijkt te vallen, zal voor vele dames in Nederland als goed nieuws worden gezien. Zij maken nu ook kans bij de knappe blonde zangeres. Voor sommige mannen is het nieuws wel een klap, want het betekent meer concurrentie. Maar goed, de kans dat iemand daadwerkelijk eindigt met Lisa Vol is natuurlijk al klein, dus meer concurrentie maakt eigenlijk niet zoveel uit. Lisa zelf is in ieder gelukkig dat het nieuws eindelijk bekend is. En dat is het meest belangrijke.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dominique Hazeleger toont indrukwekkende achterkant in nauwe legging

Fitnessgoeroe Dominique Hazeleger laat zichzelf lekker van achteren filmen tijdens haar opwarming in een strakke legging...

Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Anna Nooshin heeft weer een mooie outfit gevonden! De presentatrice trekt een zeer strakke 'catsuit' aan..

Foto: Jada Borsato viert feest in extreem kort jurkje

Jada Borsato is weer een jaartje ouder geworden. In dit extreem korte jurkje laat ze haar gasten genieten.