Lisa Vol deelt video van zusjes in kleedkamer OG3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol, lid van de succesvolle meidengroep OG3NE, geeft je een uniek kijkje in de kleedkamer van haar zusjes. De stemming zit er goed in daar!

De drie zusjes van OG3NE laten tijdens al hun optredens zien dat ze vol positiviteit zitten. Lisa Vol, de blondine van het stel, filmt na een concert hoe het drietal barst van de energie.

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE draaien op volle toeren

OG3NE moet weer aan de bak buiten de studio op allerlei locaties in Nederland om al het moois dat ze de afgelopen pandemiejaren hebben gemaakt aan hun fans te laten horen. Zij zijn de bekende en minder bekende nummers nog niet vergeten, want Lisa, Amy en Shelley Vol trekken nog steeds volle zalen na lange tijd niet op de planken gestaan te hebben. Ditmaal ging het om een concert in het altijd gezellige Dronten. Een stad waar ook Lisa Vol lovend over is na afloop van het optreden in de kleedkamer. Energiek draait ze zich om en weet de luxe van de Drontense kleedkamer, en haar zussen goed in beeld te brengen. Ze weet de overige twee uit de groep met haar mee te laten juichen na het succesvolle optreden. Maar of ze dit de hele aankomende tour gaan volhouden nadat ze bijna drie jaar geen zaal gezien hebben? Het gaan nog een aantal loodzware weken worden voor OG3NE!

De kop is eraf voor OG3NE

De recent gestarte tour van de dames, genaamd “SAMEN UIT, SAMEN THUIS” is recent van start gegaan en nu nog hebben ze er goede moed in tijdens en na het optreden. Maar het grootste deel van de lange tour komt er nog aan. Of ze over een lange tijd nog steeds er zo lachend en springend bij zitten moet dus nog blijken. Met de pandemie hebben ze wel een hele poos mogen rusten, dus alle energie kan er nu mooi uit tijdens de tour. Creativiteit hebben ze genoeg. Ze zorgen dit keer namelijk voor een speciaal aanbod aan nummers voor de fans. Van hun grootste hits tot de wat kleinere en alles ertussen komt aan bod tijdens de optredens. Enkele van de nummers zijn wel een stukje “zachter en emotioneler” te noemen. Vooral onder begeleiding van een live orkest. Maar dat is aan deze dames wel toevertrouwd.

Eén keer Songfestival was genoeg voor OG3NE

Het songfestival missen ze natuurlijk nog steeds, ondanks dat ze niet gewonnen hadden in 2017. Graag hadden ze met hun vrolijkheid en prachtige stemmen de finale behaald en misschien wel de volledige winst gepakt. Helaas bleef het drietal, en dus Nederland, toen steken op plek 11. Te hopen valt dat S10, de zangeres die dit jaar voor Nederland aan de slag mag in Italië, een stukje hoger gaat komen. OG3NE lijkt in ieder geval klaar om te juichen voor haar. Ondertussen blijkt deze groep helemaal tevreden met hun succesvolle, nationale tour. Ondanks dat wel nog een aantal jaar terug het er naar uitzag dat OG3NE ook internationaal verder ging. Gelukkig voor de fans blijven de zangeressen als groep voorlopig gewoon verder gaan in enkel en alleen ons land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!