Lippen van Kylie Jenner zijn weer ‘normaal’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner lippen

Kylie heeft geen ‘snaveltje’ meer….

Zou het einde van de tunnel eindelijk in zicht zijn? Krijgen die hordes bekende Mokkels ein-de-lijk door dat dommige getuite neplipjes er totaal debiel uitzien? Als er iemand is die zo’n hardnekkige trend kan keren, is het Kylie Jenner! De realityster met miljoenen volgers liep op een gegeven moment ook ineens met zo’n ‘snaveltje’ rond. Inmiddels lijkt ze (nagenoeg) filler-vrij te zijn. En dat maakt haar een stuk mooier. Bij de MTV VMA’s gebruikte ze nog wel een handig lippenstift-truukje om wat volume te creëren. Duizend keer beter dan links op die foto hierboven toch?

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten