Linsday Lohan back on top?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er gebeuren momenteel kekke dingetjes in ‘el land dos muziekos’. Één iemand wordt beschuldigd van plagiaat en iemand anders besluit om na een tijdje van afwezigheid terug te keren naar de spotlights. Watskeburt?

lindsay lohan beach
© Instagram Lindsay Lohan

Kijk, iedereen heeft zo z’n voorkeur. De ene valt op blond, op brunette of in ieder geval iets wat daar tussenin zit. De ander wilt graag wat vast kunnen pakken of doet het liever met een zak botten. Maar soms – heel soms – dan maakt zo’n voorkeur helemaal geen ene drol uit. Dan spreekt men van een gevalletje ‘voorkeur-overstijgende-schoonheid’.

Alsof de hemel iets in elkaar heeft gezet waarover men allemaal unaniem hetzelfde oordeel velt. Of je nou uit een grot in Afghanistan komt, uit een Iglo in Groenland, de sloppenwijken van de Filipijnen óf uit de escape room van Ruinerwold: Ariana Grande is gewoon jammie.

De beste dame is pas 26 lentes jong, maar ze laat niet alleen haar uiterlijke pluspunten gelden. Dit supertalent heeft in korte tijd de wereld veroverd en heeft daardoor al een flink vermogen vergaard. Ze heeft een gouden strot, waar ze overigens niet alleen om de haverklap een hitje uit weet te persen. Neen, deze voorkeur-overstijgende-schoonheid heeft namelijk een talent voor nog iets heel anders. Iets wat haar nu misschien problemen kan gaan opleveren.

Imitatiekoningin

Ariaantje bezit namelijk het talent om enkele van haar vrouwelijke collega’s zonder enig probleem na te doen. Denk aan een Christina Aguilera, Britney Spears en Céline Dion. No problemo voor deze meid.

Maar haar hobby om dingetjes na te doen blijkt minder onschuldig. Wellicht wilde ze – net zoals zovelen – van haar hobby haar beroep maken. Alleen is het nu het geval dat ze van plagiaat wordt beschuldigd. Tja, imitatie of plagiaat. Waar ligt de grens hè? De een z’n brood is de ander z’n dood. De aanklacht van Ariana kan er misschien voor zorgen dat iemand anders haar plekje als female artist over kan nemen…

(lees verder onder de video)

Retourtje Retourtje

Wiens carrière niet helemaal van een leien dakje is gegaan is die van Lindsay Lohan. Maar weinig mensen slagen er in om hun leven meer overhoop te gooien dan deze voormalig wereldster voor elkaar heeft gekregen. Alcohol, drugs en gevangenis. Alle cliché’s komen voorbij. Maar zoals je vaker hoort van een afgegleden sterretje, schijnt het dat ‘LiLo’ haar verleden achter zich wil laten. Ze heeft haar leven gebeterd en is bezig met een terugweg van haar diepe dal naar die hoge top waar ze ooit eens heeft gestaan.

Afgelopen donderdag maakte ze – als onderdeel van haar terugkeer – bekend dat eind februari haar nieuwe album zal uitkomen. Ze had onlangs ergens in een podcast al een stukje van haar nieuwe single ‘Xanax’ laten horen. Het verslavende goedje waar Lindsay waarschijnlijk voor een langere tijd geen genoeg van kon krijgen.

Het ziet er in ieder geval naar uit dat we een album kunnen verwachten waar Lindsay haar zielenroerselen volledig in uit heeft geknepen. En wat levert er nou betere muziek op dat een flinke portie hartenleed. Keert LiLo terug naar de spotlights?

Back on top

Over terug naar de top gesproken. Wel interessant wat hier gebeurt: De ene muzikant wordt gewoon even beschuldigd van plagiaat, de ander maakt een comeback. Zal het met elkaar te maken hebben? Zijn de laatste dagen van Ariana geteld? Gaat ze haar carrière om zeep helpen door een uit de hand gelopen hobby? Creëert het universum hier nou gewoon ruimte voor de definitieve terugkeer van the one and only ‘LiLo’ Lindsay Lohan?

Het zou Lindsay in ieder geval goed uitkomen. Een afgeschreven Ariana betekent toch een flinke concurrentiestrijd minder. Mocht je behoefte hebben aan een beetje mentale voorbereiding met betrekking tot het nieuwe album wat LiLo volgende maand gaat droppen? Tjek dan de onderstaand video!

Psst.. Hij komt wel uit 2005. Even geleden dus.

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.