Linda de Mol zoekt nieuwe ‘meneer Cheung’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Linda de Mol ik hou van Holland Meneer Cheung

Vorig weekend was het weer zover. Ik Hou van Holland keerde terug op een andere zender. SBS heeft ‘onze’ Linda de Mol natuurlijk weer de hoofdrol gegeven. Ook de kijkers zijn braaf met Linda meeverhuisd: 1,2 miljoen stuks schakelden in. Zo leek er geen vuiltje aan de lucht… of toch wel? Waar was DE grote held van de show?!

Waar is meneer Cheung?

Wat bleek? SBS heeft zangtalent Meneer Cheung uit de show gehaald! Jarenlang was deze prachtvent vaste waarde in het familieprogramma. Zijn weinig zuiver gezongen versies van Nederlandse hits die de teams moesten zien te raden waren waren vaak hét komische hoogtepunt. Het lijkt erop dat SBS gezwicht is voor de kritiek die RTL jarenlang kreeg op het spelonderdeel. Té stereotyperend, zo bleek een kleine groep die vrolijke Chinese man te vinden. Erg zonde, zo vindt ook een groot gedeelte van de kijkers: “Waar blijft meneer Cheung?” kwam ontzettend vaak langs op Twitter.

Vervanger gezocht

Of dit nou het definitieve einde betekent van dit geweldige spelelement? We hebben de beelden uren bestudeerd, en moeten tot de conclusie komen dat Linda toch wel een heel duidelijke hint heeft laten vallen. Na de show zei de opgeluchte presentatrice namelijk de iconische woorden: “Ik ben blij”.
Waar kennen we dat zinnetje ook alweer van? Het leidt allemaal richting Churandy Martina. Gaat de meest vermakelijke man van de Nederlandse atletiek de rol van meneer Cheung voortaan invullen? De jonge garde is hem op de atletiekbaan aan het inhalen, maar qua energie is er nog steeds geen gelijke!

Ze zullen het spelelement een beetje moeten veranderen, aangezien Churandy over het algemeen goed te verstaan is, maar zingen kan hij als de beste en voor een feestje kun je hem altijd wakker maken. Ideaal voor zo’n show dus! Jeroen van Koningsbrugge gaf ook aan een stuk wijzer te zijn geworden na 3 jaar afwezigheid van het programma. Bovendien hintte hij ook opzichtig naar Churandy: “ik weet nu veel meer van sport” sprak hij in een interview. Kan niet missen dus. We verwachten dat hij vanavond in de tweede aflevering zijn debuut maakt!

Omdat we Cheung toch wel gaan missen, brengen we hem via onderstaand filmpje een laatste ode!

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.