UITSLAG: Lilian Marijnissen is mooiste lijsttrekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit je te wachten op de verkiezingsuitslagen? Wij hebben alvast de uitslag van de belangrijkste peiling voor je klaarstaan!

We stemmen in Nederland al lang niet meer puur en alleen met ons brein. Onze ogen zijn de afgelopen decennia steeds belangrijker geworden. Da’s logisch, aangezien ons stembiljet tegenwoordig niet meer vol staat met oude grijze mannen. Hoe een politicus voor de dag komt is bijna nét zo belangrijk geworden als het partijprogramma. Dat kan je oppervlakkig noemen, maar een stem is een stem. Reken er maar op dat de vrouwelijke lijsttrekkers hun best doen om de kijkers niet alleen met hun woorden, maar ook met hun looks te betoveren. Welke lijsttrekker is daar deze Tweede Kamerverkiezingen het meest in geslaagd? Onze peiling wijst uit: Lilian Marijnissen is de mooiste lijsttrekker van deze verkiezingen!

Verkiezingen mooiste lijsttrekker uitslag

Lilian Marijnissen maakt indruk op kiezer

Met deze verkiezingsuitslag zouden twee blonde dames met z’n tweetjes een kabinet kunnen vormen! De strijd tussen Lilian Marijnissen en Femke Merel van Kooten-Arissen was uiteindelijk een spannende, maar de SP-lijsttrekker wist de kiezer op het nippertje het meest te overtuigen. Zou dat met haar indrukwekkende optreden in het slotdebat te maken hebben? Of met de onvoorwaardelijke support van Johan Derksen? Feit blijft dat Lilian er, waar ze ook aanschuift, altijd piekfijn uitziet. Geen wonder dat er zo veel rode potloodjes haar kant op wijzen. Niet alleen in deze peiling, maar ook bij de echte Tweede Kamerverkiezingen staat Lilian dik in de plus!

Femke Merel van Kooten-Arissen vecht voor zetel

Wat media-aandacht betreft is het knap dat Femke Merel van Kooten-Arissen, die met haar mini-partij Splinter op een zeteltje hoopt, zo hoog in onze peiling staat! Femke Merel mag namelijk lang niet altijd komen opdraven als er weer eens een tv-debat georganiseerd wordt. Zij moet het doen met een mager radio-optredentje hier en een mini-interviewtje daar. Als je deze peiling mag geloven dragen een groot aantal mensen haar toch een warm hart toe. Met deze dame in de Kamer wordt zo’n slaperig vragenuurtje ineens ’n stuk mooier!

Politieke zwaargewichten staan op verlies

Stemmen we puur met onze ogen, dan komen de lijsttrekkers met imposante carrières weinig aan bod! Sigrid Kaag en Lilianne Ploumen mogen dan kunnen pronken met ministerschap en andere indrukwekkende wapenfeiten, maar op dit vlak komen ze duidelijk nog iets tekort! Tip aan hun campagneteam: met iets meer aandacht voor de wow-factor hark je zó een aantal onverwachte stemmen binnen! Geloof het of niet, er zijn mensen die niet alleen in deze poll-voor-de-lol puur met hun ogen stemmen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!