Lil’ Kleine kan geheime vriendin Anna Groeneveld écht niet meer verborgen houden (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lil Kleine heeft officieel op Instagram laten weten dat hij een relatie heeft. Op Instagram post hij een fotoreeks met zijn ‘alles’, haar naam is Anna Groeneveld.

Lil Kleine is toe aan nieuwe liefde, maar ook een paar leuke vrouwen

Voordat Lil Kleine zijn relatie bekend maakte op Instagram heeft hij in mei een liedje uitgebracht, dit liedje heette Anna. Het lijkt dus dat hij verwijst naar zijn nieuwe vriendin. Het liedje dat samen is uitgevoerd met andere rappers gaat over Anna Nooshin, maar Lil Kleine benoemt haar niet in zijn stuk. Dit kan zijn omdat hij al een vriendin heeft en dus niet over een andere Anna wilt rappen. Vorige maand was er een foto in zijn verhaal met 500 rozen voor An, oftewel Anna. Lil Kleine gaf ook al aan in de borrelpraat podcast dat hij een keer toe is aan liefde en geen zin heeft in een midlifecrisis. Hij wil graag kunnen genieten met zijn zoon, beste vrienden en zijn grote liefde later. Al geeft hij ook toe dat hij omringd zou willen zijn met een paar vrouwen af en toe als zijn vrouw weg is.

Bekijk hier een foto die Lil Kleine heeft geplaatst en klik hier om zelf alle foto’s te bekijken!

Lil Kleine heeft er nog moeite mee

We zijn allemaal Lil Kleine zijn vorige relatie natuurlijk niet vergeten. In zijn documentaire hebben we gezien dat hij het roer aan het omgooien is, maar dat gaat met pieken en dalen. Ondanks zijn slechte relatie met bepaalde middelen laat hij het niet links liggen. Dit is opmerkelijk aangezien we zagen hoe grote invloed dit op hem had. Dit geldt ook voor het verleden en zijn slechte band met zijn moeder. Hij is niet vies van een drankje, dus wie weet ook niet van oude gewoontes. Of deze relatie staande blijft kan alleen de tijd zeggen. Aangezien hij ook nog niet helemaal wil settelen. Hij geeft aan nog omringd te willen zijn met vrouwen en geniet hij van alle feesten en partijen.

Meer zien van Lil Kleine kan op Instagram

Lil Kleine, ook wel Jorik Scholten genoemd is een Nederlandse rapper. Op Instagram deelt hij graag foto’s van zijn leven als rapper, maar ook vader. Klik hier om meer te zien van Lil Kleine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!