Lijst slachtoffers Ali B blijft groeien: wat spookte rapper uit met Birgit Schuurman?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Er blijven nieuwe namen aan het misbruikdossier van Ali B toegevoegd worden. Nu dient ook bekende actrice Birgit Schuurman zich aan. Is er iets voorgevallen tussen haar en de rapper?

Ali B zit nu misschien wel nog dieper in de problemen voor de rechtszaak die binnenkort zal plaatsvinden. Er blijken steeds meer slachtoffers naar voren te komen. Ali B zal het erg lastig hebben als het zo verder gaat. Een onverwachte naam werd onlangs toegevoegd aan de lijst van vrouwen die tegen de rapper gaan getuigen: actrice Birgit Schuurman! Wat is er tussen Ali B en Birgit gebeurd?

Wat heeft Birgit Schuurman te maken met de rechtszaak van Ali B?

De precieze verklaring van Birgit Schuurman in de zaak van Ali B blijft verborgen voor het publiek, maar het AD heeft bevestigd dat zij wel echt iets heeft verklaard. Later heeft ook Evert Santegoeds van Shownieuws bevestigd dat Birgit een verklaring heeft afgelegd, waarschijnlijk tegen Ali B. Ali B staat op 12 en 13 juni terecht voor twee gevallen van en een van aanranding. Gelukkig is Birgit geen slachtoffer in deze zaken, maar er rijzen wel meer vragen over wat ze er dan mee te maken heeft, dat ze zelfs een verklaring heeft afgelegd.

Lijst slachtoffers Ali B blijft groeien wat spookte rapper uit met Birgit Schuurman

De connectie tussen Birgit Schuurman en Ali B

Ellen ten Damme is wel een van de slachtoffers en beweert dat Ali B in 2014 tijdens het Avrotros-programma veel verkeerde dingen heeft gedaan. Het gaat om het programma Ali B en de Muziekcaravaan. Het is opvallend dat Birgit een maand daarvoor te gast was in hetzelfde programma. Dus de enige bekende link tussen Birgit en Ali B is haar deelname aan De Muziekcaravaan in 2014. Dit roept de vraag op wat Birgit te vertellen heeft en of ze iets heeft meegemaakt of toevallig iets heeft gezien. Het blijft allemaal wel onduidelijk totdat de zaak echt van start gaat. Dan zullen we vast wel meer duidelijkheid krijgen over wat Birgit hiermee te maken heeft en wat ze heeft verteld. AVROTROS heeft inmiddels het programma Ali B en de Muziekcaravaan van NLziet afgehaald en het is dus niet meer te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!