Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende ‘vriendinnen’ bijna eruit floepen!

Lies Zhara is, zoals iedereen weet, er vaak even ertussenuit. Ze is afgelopen week dan ook weer eens in New York geweest na een uitnodiging van Universal. Daar is ze onder andere naar een concert geweest van Billie Eilish. Al met al heeft ze het weer goed voor elkaar. Nu heeft ze dit weekend even quality time nodig gehad zoals ze zelf zegt. Lies plaatst een paar foto’s op Instagram vooral met haar hond. Op de eerste foto trekt ze al gelijk weer de aandacht. Ze ligt hier op haar zij en door de de tegendruk van het liggen, vliegen haar gigantische troeven bijna uit haar topje!

Klik hier om zelf de foto’s te bekijken!

Lies Zhara New York

Lies Zhara vliegt van hot naar her

Lies Zhara heeft het erg druk zo lijkt het op sociale media. Ze plaatst vaak verschillende dingen van waar ze heen is geweest of wat ze gedaan heeft. Zo is Lies erg vaak op vakantie, maar dat is dan vaak voor een reden door een sponsor bijvoorbeeld. Toch wel erg fijn, want dan heb je alsnog wel wat vrije tijd in dat land terwijl je er niks voor betaald ook nog. Natuurlijk is ze niet alleen maar op vakantie, ze moet ook goede berichten maken voor op sociale media. Zo verdient onze blondine haar meeste geld. Ook doet ze aan livestreams op Twitch. Hier kan voor een maandelijks bedrag geabonneerd worden of tijdens een livestream kan er gedoneerd worden. Dat is toch een aardige inkomstenbron om erbij te hebben.

Meer zien van Lies Zhara

Wil je nou alles in de gaten houden van Lies Zhara? Waar ze bijvoorbeeld deze week is of wat ze deze week moet doen? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze alle updates die jij nodig hebt en nog veel meer, zoals mooie kiekjes van haar troeven. Dat wil je natuurlijk niet missen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!