Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Lies Zhara heeft een trillend speelgoedje toegestuurd gekregen die ze nu aan haar volgers mag laten zien. Ze lijkt er dan ook enorm blij mee te zijn. Het speelgoedje zou haar moeten helpen om lekker te relaxen en tegelijkertijd toch ook tot een hoogtepunt moet brengen. Ze is er dus enorm blij mee en ook de kleur voldoet precies aan de wensen van de knappe blondine. Haar trillende speelgoedje is namelijk knalroze! Op het einde laat Lies Zhara zelfs weten dat ze er even goed gebruik van gaat maken. Ze zegt op het einde van haar video namelijk het volgende: ”Ik ga vast even uhm… chillen.” Bekijk de foto van Lies met haar nieuwe speeltje hieronder!

Lies Zhara speelgoed

Lies Zhara is enorm blij met nieuw trillend speelgoedje

Lies Zhara is erachter gekomen dat er een kloof zit tussen mannen en vrouwen bij het krijgen van een hoogtepunt wanneer ze elkaar plezieren. Ze wil deze kloof graag verkleinen. Hier is haar nieuwe trillende speelgoedje een perfect hulpmiddel voor. Ze lijkt uit ervaring te spreken, want ze klinkt erg deskundig en geeft ook toe dat het een goed hulpmiddeltje is. Ze lijkt dus enorm blij te zijn met haar nieuwe speeltje. Wie weet geeft ze binnenkort nog een recensie!

Meer zien van Lies Zhara doe je op haar Instagrampagina

Wil jij meer zien van de blonde influencer Lies Zhara? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine de beste foto’s van zichzelf. Ze is als influencer natuurlijk dagelijks bezig met het plaatsen van de mooiste foto’s van zichzelf en de producten die ze promoot. Hierdoor weet ze inmiddels wel hoe ze zichzelf het beste moet positioneren. Daarnaast plaatst ze vooral enorm veel foto’s van haar grote kwarktassen. Dit is natuurlijk hét kenmerk van Lies Zhara en precies waar haar volgers op zitten te wachten. Lies stelt dan ook vrijwel nooit teleur met haar berichten op Instagram. Naast dit alles geeft ze je ook zo nu en dan nog eens een kijkje in haar leven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...