Lies Zhara probeert haar voorgevel extra goed op de foto te zetten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft een paar mooie foto’s online gezet, waarbij het allemaal draait om die ene belangrijke vraag: “staan ze er wel goed op?”

De prachtige vormen van Lies Zhara

Omdat het weer in Nederland steeds beter begint te worden dacht Lies dat het een goed idee was om even lekker een dagje strand te pakken met een vriend. En dat ging eigenlijk best heel erg goed. Ze zijn nog even op een terrasje gaan zitten om een beetje uit te kunnen waaien en tot rust te komen. Toen moest er natuurlijk even een foto gemaakt worden, want als influencer moet je wel je volgers een beetje op de hoogte houden van alles wat er in je leven gebeurt. En die foto werd net eventjes iets spannender dan de bedoeling was.

Lees ook: Video: Lies Zhara filmt zichzelf vanuit alle hoeken in strak wit topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara wil graag haar hele lichaam op de foto zetten

De knappe influencer vraagt aan de vriend die mee is of haar prachtige vrouwelijke vormen wel goed op de foto staan. Als antwoord daarop maakt hij nog eventjes een paar extra foto’s, waarbij je niet meer ontkomt aan het prachtige lichaam van Lies. Missie geslaagd dus, voor de knappe blondine. Lies weet met haar ludieke en spontane foto’s weer een hoop los te maken bij haar volgers. Ze vraagt zich nog even af of ‘ze’ er wel goed op staan. Maar aan de reacties van haar volgers te lezen, is dat wel goed gelukt. Iedereen is heel erg tevreden met de hartstikke mooie foto’s van de knappe blondine. Lies heeft het weer voor elkaar gekregen om een foto te plaatsen waar iedereen blij van wordt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara kiest haar outfit voor de lente

Nu het voorjaar vol aan de gang is, moet Lies nog wel even wat aanpassingen doen aan haar garderobe. En daarvoor neemt ze maar al te graag een filmpje op. Ze laat haar volgers zien welke outfits ze tot haar beschikking heeft en neemt hen mee in haar kledingkeuzes. het filmpje begint al heel verleidelijk, omdat Lies zich aan het omkleden is op camera. En dat ziet er natuurlijk ontzettend goed uit. De knappe blondine weet wel hoe ze zichzelf moet presenteren op beeld. Met deze video heeft Lies al haar volgers gelijk ietsje blijer gemaakt.

Lies Zhara zit vol met verrassingen

Of ze nu bezig is met het uitkiezen van een nieuwe outfit of een drankje doet aan het strand, de foto’s en filmpjes van Lies Zhara zijn altijd een fijne verrassing om naar te mogen kijken. De aantrekkelijke blondine weet met haar content al haar fans een beetje blij te maken. En daar is het Lies om te doen. Ze vindt het erg fijn als mensen blij worden van haar prachtige foto’s en video’s. Dat is voor haar weer extra motivatie om ze te blijven maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!