Lies Zhara probeert haar voorgevel extra goed op de foto te zetten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft een paar mooie foto’s online gezet, waarbij het allemaal draait om die ene belangrijke vraag: “staan ze er wel goed op?”

De prachtige vormen van Lies Zhara

Omdat het weer in Nederland steeds beter begint te worden dacht Lies dat het een goed idee was om even lekker een dagje strand te pakken met een vriend. En dat ging eigenlijk best heel erg goed. Ze zijn nog even op een terrasje gaan zitten om een beetje uit te kunnen waaien en tot rust te komen. Toen moest er natuurlijk even een foto gemaakt worden, want als influencer moet je wel je volgers een beetje op de hoogte houden van alles wat er in je leven gebeurt. En die foto werd net eventjes iets spannender dan de bedoeling was.

Lees ook: Video: Lies Zhara filmt zichzelf vanuit alle hoeken in strak wit topje
Lies Zhara wil graag haar hele op de foto zetten

De knappe influencer vraagt aan de vriend die mee is of haar prachtige vrouwelijke vormen wel goed op de foto staan. Als antwoord daarop maakt hij nog eventjes een paar extra foto’s, waarbij je niet meer ontkomt aan het prachtige van Lies. Missie geslaagd dus, voor de knappe blondine. Lies weet met haar ludieke en spontane foto’s weer een hoop los te maken bij haar volgers. Ze vraagt zich nog even af of ‘ze’ er wel goed op staan. Maar aan de reacties van haar volgers te lezen, is dat wel goed gelukt. Iedereen is heel erg tevreden met de hartstikke mooie foto’s van de knappe blondine. Lies heeft het weer voor elkaar gekregen om een foto te plaatsen waar iedereen blij van wordt.
Lies Zhara kiest haar outfit voor de lente

Nu het voorjaar vol aan de gang is, moet Lies nog wel even wat aanpassingen doen aan haar garderobe. En daarvoor neemt ze maar al te graag een filmpje op. Ze laat haar volgers zien welke outfits ze tot haar beschikking heeft en neemt hen mee in haar kledingkeuzes. het filmpje begint al heel verleidelijk, omdat Lies zich aan het omkleden is op camera. En dat ziet er natuurlijk ontzettend goed uit. De knappe blondine weet wel hoe ze zichzelf moet presenteren op beeld. Met deze video heeft Lies al haar volgers gelijk ietsje blijer gemaakt.

Lies Zhara zit vol met verrassingen

Of ze nu bezig is met het uitkiezen van een nieuwe outfit of een drankje doet aan het strand, de foto’s en filmpjes van Lies Zhara zijn altijd een fijne verrassing om naar te mogen kijken. De aantrekkelijke blondine weet met haar content al haar fans een beetje blij te maken. En daar is het Lies om te doen. Ze vindt het erg fijn als mensen blij worden van haar prachtige foto’s en video’s. Dat is voor haar weer extra motivatie om ze te blijven maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.