Home Nieuws Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen maken ze een hoop content. In de meeste foto’s knallen haar twee pyramides er goed uit…

Met meer dan 500K aan volgers op Instagram behoort Lies Zhara tot de grootste Nederlandse influencers. Dat zorgt ervoor dat er wat betreft content toch wel het een en ander van haar wordt verwacht. Vandaar kiest de blondine mooie bestemmingen uit om wat foto’s te maken. Zo was ze in het zonnige Egypte met Sean Demmers en dat mochten haar volgers weten ook!

Lies Zhara laat haar pyramides bijna uit topje vallen

Één van de vele slideshows van Lies Zhara haar reis in Egypte bestaat uit analoge foto’s. Alle foto’s zijn gemaakt door Sean Demmers. In de helft van de foto’s is Lies Zhara als toerist te zien in het zonnige Egypte. In de andere helft van de foto’s is Lies Zhara te zien in topjes die bijna kapot gaan. Dit is natuurlijk te danken aan de pyramides van de blondine. Natuurlijk moeten haar pluspunten goed in beeld worden gebracht, want ze weet dat haar trouwe volgers er van houden. Één foto laat zelfs haar pluspunten zien vanaf boven en van heel dichtbij, bekijk het zelf op haar Instagram.

Hebben Lies Zhara en Sean Demmers een relatie?

Alle foto’s zijn gemaakt door Sean Demmers, met wie Lies Zhara dus op vakantie was. Volgens haar was het een ‘bestie-vakantie’, maar geloofwaardig klinkt het niet. Op één van de foto’s is te zien dat Lies Zhara samen met Sean op een strandbedje ligt. Niet bepaald een houding die bedoeld is voor zogenaamde beste vrienden. Toch lijkt het erop dat Lies een spelletje wilt spelen met haar volgers. Onder een andere Instagramfoto klonk de caption ”lies sahara want sta al net zo lang droog”. Zou ze hiermee aangeven dat ze Sean Demmers in de friendzone heeft gezet? Of wilt ze het door dit soort opmerkingen te maken juist wegwuiven?

Lies Zhara in de Sahara woestijn

 

Meer zien van Lies Zhara doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde influencer? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine de mooiste foto’s van zichzelf van onder andere samenwerkingen met bedrijven. Hier zet ze zichzelf en het product natuurlijk zo goed mogelijk op. Ook geeft ze je veel kiekjes in haar leven. Ze weet precies hoe ze haar volgers moet verwennen met haar pluspunten. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten