Lies Zhara laat broek flink zakken en heeft echt óveral zand zitten (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Saharazand gaat echt óveral in zitten! Lies Zhara lijkt daar tijdens een tripje door de woestijn echter weinig last van te hebben. Toch zou het handiger zijn als ze haar broek niet zo laat hangen…

Influencer Lies Zhara is in de Sahara! De blondine is daar heerlijk op vakantie samen met Sean Demmers. Daarom heeft ze ook prachtige foto’s gedeeld van het avontuur. Zo zien we Lies Zhara met een broek aan die wel erg naar beneden is gezakt. Haar onderkleding wordt zelfs zichtbaar! En de caption die ze bij de post heeft gezet trekt ook zeker veel aandacht!

Lies Zhara staat blijkbaar al eeuwen droog

Onze bekende influencer Lies Zhara is in de Sahara woestijn en bedenkt dan ook een verrassende caption bij haar post! Ze zegt namelijk dit: ”Lies Sahara want sta al net zo lang droog” Blijkbaar staat Lies Zhara dus al enorm lang droog! Hierop krijgt de blondine dan ook verschillende reacties. Sommigen vinden het natuurlijk een grappig bericht van Lies, maar anderen kunnen het toch ook niet helemaal geloven. Dat laten ze dan ook duidelijk in de comments weten: ”Maak dat de kat maar wijs!” en ”Dan moet je Sean niet zo friendzonen!” Niet alle volgers van Lies geloven haar woorden en denken echt dat ze een relatie heeft met Sean Demmers. Ze is wel erg vaak samen te zien met Sean, dus de comments onder het bericht zijn zeker geen verrassing!

Lies Zhara in de Sahara

Influencer Lies Zhara is samen op vakantie met Sean Demmers

Lies Zhara heeft in haar recente post laten zien dat ze niet alleen op vakantie is, maar samen met Sean Demmers! Er gaan al langer geruchten rond dat die twee een relatie hebben. Beiden hebben ze nog niets laten weten over de voorspellingen die de fans van Lies in de comments zetten. Hoe dan ook zijn ze wel erg close samen. Dat is te zien op de foto’s die ze samen met hem plaatst. Ze zijn dus samen naar de Sahara woestijn gegaan, maar de volgende dag zijn ze ook samen op een bootje gestapt om de prachtige wateren te bekijken.

Jammer genoeg heeft ze kort daarna in haar Instagram story ook bekendgemaakt dat ze bijna weer terug naar huis moet en dus de geweldige temperaturen en stranden moet gaan verlaten. Hoe dan ook zijn haar volgers blij dat ze hen zo op de hoogte houdt en dat ze veel foto’s krijgen van de mooie vakantie van Lies en Sean.

Lies Zhara en Sean Demmers

Meer zien van Lies Zhara kan op Instagram

Wil je nog meer prachtige beelden bekijken van influencer Lies Zhara? Dat kan op haar Instagram-kanaal. Dus neem zeker snel een kijkje om alle vakantiebeelden te bekijken. En natuurlijk ook haar andere leuke posts die ze heeft geplaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!