Lies Zhara draagt helemaal geen broek op deze spiegelfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zijn wel wat gewend van influencer Lies Zhara, maar op deze foto’s lijkt ze op toch wel een hele bijzondere manier van de warmte te genieten… 

Als influencer gaat Lies Zhara natuurlijk mee met de trend van het moment. Al enige tijd ligt die in social media land op hoe minder kleding, hoe beter. En we genieten er allemaal van mee natuurlijk. Lies lijkt het wel heel serieus te nemen. De 20-jarige schoonheid laat haar kleding namelijk helemaal liggen. In dit stel bloedhete plaatjes op Instagram showt de beeldschone influencer haar fantastische lijf zonder kleding.

Lies Zhara poseert zonder broekje in onthullende Instagram-fotoshoot

Influencer Lies Zhara verwent haar duizenden volgers op Instagram wel vaker met vurige foto’s. De blonde schoonheid heeft geen enkele moeite met haar heerlijke lijf tentoon stellen en we genieten er allemaal intens van mee. Ook deze keer biedt ze haar volgers een onthullend kijkje achter de schermen. En kennelijk zijn we er vroeg bij, want de 20-jarige Instagram-ster lijkt haar outfit maar half af te hebben, of nou: half aan. Je hoort ons absoluut niet klagen, want wat een cadeautje is dit dan. Lies lijkt zich zelf ook goed bewust te zijn van haar invloed op onze arme harten. In de bloedhete foto’s krijgen we alleen verleidelijke glimlachen, pruilende lippen en zwoele blikken door volle wimpers.

Je moet er bij Lies Zhara altijd snel bij zijn, want de bloedhete influencer plaatste haar eerste verleidelijke foto’s op haar Instagram story. Kort daarna verwende ze fans zelfs met een kort filmpje! Dat Lies geen enkele moeite heeft haar fans en volgers te versieren hadden we kunnen weten, maar dit filmpje bewijst het weer opnieuw. We zien de knappe blondine in ene piepklein kort jurkje een kekke pose trekken voor de spiegel. Haar benen laat ze volledig onbedekt, en wat zijn we daar van te spreken. Lies lijkt al goed van de zon genoten te hebben want haar strakke lijf is prachtig gebruind. Lies lijkt donders goed te weten waar ze haar fans helemaal wild mee krijgt. Ook als ze speels haar been optrekt en het minuscule jurkje nog verder omhoog trekt geeft ze de camera alleen een kleine glimlach. Aan het einde draait ze nog even een half rondje voor haar volgers, zo krijgen we ook meteen mooi zicht op hoe ze er van achteren bij loopt. We kunnen onze ogen er amper afhalen.

Lies Zhara laat topje vallen om van gouden zonnetje te genieten

Lies Zhara lijkt zeker blij te zijn met het lekkere weer. De knappe influencer lijkt dol te zijn op lekker in het zonnetje te bruinen en neemt het ook als een excuus om zoveel mogelijk kleding links te laten liggen. Ook in deze intieme selfie showt de blonde schoonheid zich in zo weinig mogelijk kleding terwijl ze van het zonnige lenteweer ligt te genieten. En wij genieten er ook van, want wat een plaatje. In de vurige foto laat Lieke namelijk echt niets aan de verbeelding over. Tan lines zit de influencer echt niet op te wachten en daar gaat ze creatief mee om. Lieke trekt  bijna haar hele topje uit om ze te voorkomen! En ze lijkt heel goed te weten hoe heerlijk dat ze er bijloopt, want ze postte ook deze fantastische foto van het moment.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...