Lieke Martens kleedt zich steeds verder uit na Oranje-pensioen en laat zich onder haar shirtje kijken (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Martens laat even zien wat ze in huis heeft en dat is nogal een mooi gezicht. Deze foto’s zijn pas echt genieten. 

De mooie voetbalster is natuurlijk officieel gestopt bij de Oranje Leeuwinnen en dat betekent dat ze veel meer tijd heeft voor andere leuke dingen. En natuurlijk gaat Lieke niet de straat op in haar dagelijkse kloffie, maar trekt ze een leuk pakje aan, waar al haar fans van kunnen genieten. Het valt vooral op dat Lieke steeds minder aan lijkt te trekken. Nou is dat natuurlijk helemaal niet erg, want de foto’s die ze deelt zijn om van te genieten.

Lieke Martens laat het beste van zichzelf zien

De mooie voetbalster weet absoluut hoe ze zichzelf kan laten stralen. Dat merk je wel aan de mooie foto’s die ze onlangs heeft gedeeld met haar fans. Die kan je overigens hier bekijken! Met haar leuke outfit probeert Lieke een keer wat meer van zichzelf te laten zien. En groot gelijk heeft ze, want de voetbalster ziet er ook gewoon ontzettend goed uit. Met haar geweldige figuur weet ze vaak haar fans helemaal te hypnotiseren. Daar zijn deze foto’s ook weer een goed voorbeeld van. Je kan er namelijk helemaal in verdwalen.

Lieke Martens toont wat meer huid op de foto

Waar Lieke Martens normaal gesproken iets meer ingetogen over straat gaat, heeft ze besloten dat ze in de zomermaanden wel wat meer van zichzelf mag laten zien. De leuke voetbalster heeft daarom wat kleding aangeschaft waar je iets meer huid ziet dan je van de mooie dame gewend bent.

Meer zien van Lieke Martens doe je op Instagram

Als je nog meer van Lieke Martens wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de mooie voetbalster namelijk een hele zee aan mooie content klaar staan die je gezien moet hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...