Lieke Martens deelt heerlijke foto van moment met teamgenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens is misschien wel de beste Nederlandse voetbalster die we ooit gehad hebben. Haar team vindt haar ook erg leuk zo te zien. 

Knappe voetbalsters omhelzen Lieke Martens

Paris Saint-Germain kent vele knappe voetbalsters, maar Lieke Martens spant toch echt de kroon. Daarbij is ze ook nog eens een van de beste, dan wel niet de beste, van het elftal. Er zijn genoeg redenen om deze knappe dame te mogen. En dat doen haar medespelers dan ook erg. Ze mogen Lieke zo erg, dat ze haar midden op het veld even een omhelzing geven. De dames gaan wel heel erg innig met elkaar om. En dat roept vragen op. Zou er tussen Lieke en haar medespelers bijvoorbeeld meer gebeuren dan alleen een ferme teambespreking na afloop?

Lees ook: Wow: Lieke Martens en Jackie Groenen poseren samen in piepklein topje
Lieke Martens is ook erg dol op haar medespelers

Natuurlijk is iedereen ontzettend dol op Lieke Martens, maar ook Lieke zelf is erg blij met haar medespelers van Paris Saint-Germain. Dat zegt ze dan ook onder haar foto op Instagram. Het is duidelijk dat Lieke een team gevonden heeft waar ze zich volledig in thuis voelt, kan ontwikkelen en het beste uit zichzelf en haar medespelers kan halen. Het zou niemand iets verbazen als Lieke Martens wordt onthouden als de beste vrouwelijk speler uit Nederland. Dat zou een titel zijn die ze zeker verdiend. De steun van haar medespelers heeft Lieke sowieso. En daar is de knappe sporter ontzettend gelukkig mee.
In haar vrije tijd is Lieke Martens ook gewoon een knappe vrouw

Niet alleen in een kort voetbalbroekje weet Lieke Martens mensen te verleiden, ook buiten het veld om lukt dat haar aardig. Zo is ze steeds meer in campagnes, sponsordeals en als model voor bekende merken te zien. En daar weet de knappe voetbalster echt te stralen. Lieke zit duidelijk goed in haar vel en dat merk je enorm aan de foto. Gelukkig maar, want dat betekent dat de kans groot is dat Lieke door blijft gaan met het maken van dit soort prachtige kiekjes. Niet heel gek ook, want het voetballen houdt een keer op. En dan is het natuurlijk erg fijn om er iets naast te hebben, zoals een paar modellenklusjes in het jaar.
Toch blijft Lieke Martens het meest gelukkig op het veld

Ondanks alle dingen die Lieke Martens naast het voetballen mag doen, blijft ze het meest gelukkig als ze op het veld staat met een bal aan haar voeten. Dan is Lieke namelijk helemaal in haar element. Op het veld weet Lieke iedereen ver achter zich te laten. Daar laat ze pas echt goed zien waarom haar teamgenoten zo blij met haar zijn. Als het aan Lieke lag, zou ze de rest van haar leven op een voetbalveld verblijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!

Dolverliefde Jake Paul zet de kogelronde pluspunten van Jutta Leerdam in de etalage (foto’s)

Jake Paul toont zijn liefde aan Jutta Leerdam door alle aandacht te richten op Jutta's vormen...