Leonie ter Braak neemt enorm risico in nieuwe huizenjacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met zó veel programma’s over het kopen van huizen moet je origineel uit de hoek komen. Daarom gaat Leonie ter Braak enorme risico’s nemen in Kinderen Kopen Ideale Huis…

Hoe kan je in een volledig verzadigde tv-markt toch met iets nieuws komen? We komen om in woonprogramma’s met een gimmick: blind kopen, virtueel verbouwen, tijdelijk ruilen, hulp bij eindeloos verbouwen, noem maar op. Bij SBS werd er tóch nog een gaatje in de markt gevonden. Leonie ter Braak gaat in haar nieuwste programma het kopen van een nieuw huis namelijk aan kinderen overlaten!

Lees ook: Alles over die leuke architecte van De Perfecte Verbouwing

Kinderen kopen ideale huis met Leonie ter Braak

Leonie ter Braak gaat in het nieuwe SBS-programma Kinderen Kopen Ideale Huis de leukste overblijfmoeder spelen die er is. Ze heeft voor een groep kinderen geen uitje naar de speeltuin of het zwembad in petto, maar ze gaat met ze op huizenjacht! Leonie gaat op bezoek bij ouders die graag willen verhuizen, maar een dwarsliggend kind hebben. Die kids neemt ze mee om een geschikt huis op de kop te tikken. De hele toekomst van een gezin in de handen van een 10-jarige leggen: dat gaat sowieso goede televisie opleveren!

Leonie ter Braak mag eindelijk weer

Eindelijk wordt Leonie ter Braak weer eens achter de desk vandaan gehaald bij SBS! Ze doet het goed hoor, bij Shownieuws, maar de échte kracht van Leonie ligt natuurlijk buiten de studio. Bij de lokale omroep schitterde ze al met haar reportages, en ook in Wie Is De Molbleek ze een kei in het te lijf gaan van onvoorspelbare situaties. Er bestaat dus geen twijfel dat Leonie een hit gaat scoren met Kinderen Kopen Ideale Huis. Voor de betalende ouders zal het misschien een iets minder groot succes worden…

Leonie ter Braak is presentatrice én actrice

Hoewel ze als piepjong ding na haar modellencarrière al een klein beetje van acteerwerk mocht proeven in Van Jonge Leu en Oale Groond, heeft Leonie ter Braak in de tussentijd vooral gepresenteerd. In 2020 kreeg ze ineens een filmrol voorgeschoteld waar ze écht geen nee tegen kon zeggen. In de komedie De Beentjes van Sint Hildegard, een film die dat jaar ’n enorme hit was in de Nederlandse bioscopen, speelde ze één van de grotere rollen naast Herman Finkers en Johanna ter Steege. Ze mocht in deze film in haar eigen Twentse dialect spreken. Leonie ter Braak werd namelijk geboren in het Overijsselse Buurse. Tegenwoordig presenteert ze programma’s als Shownieuws, Hart van Nederland en Uit het leven gegrepen voor zender SBS6. Daarnaast doet ze geregeld mee aan bekende spelshows en andere programma’s met bekende kandidaten zoals De Slimste Mens, Wie Is De Mol? en Ladies Night.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!