Leonie ter Braak is gewillig slachtoffer Johan Derksen in het nieuwe Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Degenen die Leonie ter Braak graag vaker op tv zouden willen zien hebben geluk! Na een speciale aanvraag van Johan Derksen neemt Leonie plaats aan de tafel van Vandaag Inside. Dat doet ze niet zonder risico’s…

Leonie ter Braak (40) gaat een spannend en onverwachts nieuw avontuur aan op tv! De blonde presentatrice wordt onderdeel van Vandaag Inside, het ‘nieuwe’ programma van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Helemaal nieuw mag je het programma eigenlijk niet noemen, want de mannen van Veronica Inside verhuizen eigenlijk gewoon naar SBS6 met ongeveer hetzelfde programma, alleen dan dagelijks.

Leonie ter Braak past perfect bij VI

Ze zal het gegarandeerd met de mannen kunnen vinden, want ook Leonie ter Braak heeft eigenlijk geen filter voor haar mond. De blondine past dan ook perfect in VI en zal daar helemaal tot haar recht komen. Heel haar leven is Leonie eigenlijk meer ‘one of the guys’ dan een klassiek ‘meisje’. Over make-up en haarproducten praten is niet haar ding, maar haar uitgesproken mening delen doet ter Braak wel al te graag, het liefst met een flinke dosis Twentse nuchterheid. Dat heeft de presentatrice ook al in het boek ‘Droom Groot’ van Eva Jinek mogen doen. Kortom, Leonie ter Braak is weer lekker op dreef.
Kan Leonie ter Braak opboksen tegen Johan Derksen?

Dat Leonie ter Braak fan van Veronica Inside is, was al duidelijk. Blijkbaar zien de mannen van de talkshow de presentatrice ook wel zitten. VI is de veelbelovende talkshow die vanaf 2022 op SBS6 te zien is. Elke avond zullen er nieuwe gasten bij het trio Wilfred, Johan en René aan tafel aansluiten. Johan Derksen deed daar al wat interessante uitspraken over. Hij noemde een aantal namen van toekomstige gasten in het programma, en Leonie ter Braak werd ook genoemd. Daar wist de presentatrice zelf niks van af en ze was ook nog niet door hem benaderd. “Hij heeft een aantal namen genoemd, waaronder die van mij. Ik moet zeggen: ik wist ook van niks, net zoals Merel en Eus. Die wisten ook van niks. Het grappige is dat als Johan zoiets roept, je ook veel reacties krijgt. Dan gaan veel mensen bellen hoe het zit.”, vertelde ze in Shownieuws. We hopen dat Leonie ook écht aanschuift zodat we kunnen zien en horen hoe Johan en René reageren op de aanwezigheid van de mooie blondine. Bij Hélène Hendriks kunnen ze zich al nauwelijks inhouden, dus gaat het met Leonie ter Braak ook ontzettend moeilijk worden voor de mannen. Leonie kennende heeft ze dan zeker haar woordje klaar!

Lees ook: Hypocriete Eva Jinek irriteert collega’s met zeldzaam interview

Foto: Leonie ter Braak begon ooit als model

Niet voor iedereen is bekend dat Leonie ter Braak een modellen carrière heeft gehad. Sterker nog, daar begon het allemaal mee voor de hedendaagse presentatrice. Haar carrière als fotomodel startte bij RTV Oost, daar deed ze destijds ook wat taken als presentatrice. Haar modellen carrière was een oprecht succes, maar stopte al snel weer. Het gebeurde allemaal in haar jongere jaren, maar toch zien we dat Leonie het nog steeds in zich heeft. Dat bewijzen de twee foto’s hierboven: Leonie haar prachtige lach en natuurlijke schoonheid zijn alles wat een succesvol model nodig heeft. Helaas heeft ze er zelf uiteindelijk wat minder succes uit gehaald.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

VI-Sinterklaas bezorgt Merel Ek rode wangen met beschamend cadeau

Merel Ek krijgt van de enige echte VI-Sinterklaas een wel erg interessant cadeautje. De blondine krijgt er zelfs rode wangetjes van...

Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws over zichzelf terwijl ze haar tranen niet meer in bedwang kan houden...

Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Sylvana IJsselmuiden is een ontzettend lieve dame die nu al gigantisch zin heeft in Kerst. Dat viert ze wel blijkbaar zonder broek aan.