Leonie Hesselink is Miss World Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie Hesselink Miss World

Achterhoekse blondine gaat namens ons land naar China…

Gisteravond werd in Amsterdam de finale van Miss World Nederland gehouden. De winnares van deze nationale missverkiezing, die al sinds de jaren ’50 bestaat, mag dit jaar in China ons land vertegenwoordigen in de internationale versie.

Na een spannende avond kwam Leonie Hesselink, een 25-jarige blondine uit de Achterhoek, als winnares uit de bus. Leonie deed al modellenwerk, maar studeert ook aan de universiteit van Amsterdam. Wat haar zo speciaal maakt? Ze is een echte ‘girl next door’, maar ziet er niet uit als elk doorsnee modelletje. Ook heeft ze twee verschillende kleuren ogen! Check haar Instagram voor meer foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!