Leonie Hesselink is Miss World Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie Hesselink Miss World

Achterhoekse blondine gaat namens ons land naar China…

Gisteravond werd in Amsterdam de finale van Miss World Nederland gehouden. De winnares van deze nationale missverkiezing, die al sinds de jaren ’50 bestaat, mag dit jaar in China ons land vertegenwoordigen in de internationale versie.

Na een spannende avond kwam Leonie Hesselink, een 25-jarige blondine uit de Achterhoek, als winnares uit de bus. Leonie deed al modellenwerk, maar studeert ook aan de universiteit van Amsterdam. Wat haar zo speciaal maakt? Ze is een echte ‘girl next door’, maar ziet er niet uit als elk doorsnee modelletje. Ook heeft ze twee verschillende kleuren ogen! Check haar Instagram voor meer foto’s!

A post shared by L E O ⚡️ (@leoniehesselink) on

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.