Leonie Hesselink is Miss World Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie Hesselink Miss World

Achterhoekse blondine gaat namens ons land naar China…

Gisteravond werd in Amsterdam de finale van Miss World Nederland gehouden. De winnares van deze nationale missverkiezing, die al sinds de jaren ’50 bestaat, mag dit jaar in China ons land vertegenwoordigen in de internationale versie.

Na een spannende avond kwam Leonie Hesselink, een 25-jarige blondine uit de Achterhoek, als winnares uit de bus. Leonie deed al modellenwerk, maar studeert ook aan de universiteit van Amsterdam. Wat haar zo speciaal maakt? Ze is een echte ‘girl next door’, maar ziet er niet uit als elk doorsnee modelletje. Ook heeft ze twee verschillende kleuren ogen! Check haar Instagram voor meer foto’s!

A post shared by L E O ⚡️ (@leoniehesselink) on

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten