Leeuwin Jackie Groenen zet Donny van de Beek voor schut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vroeger waren alle voetballende jongens uit de omgeving al bang voor Jackie Groenen. Achteraf is dat helemaal terecht want inmiddels speelt de altijd vrolijke blondine sinds 2019 bij Manchester United. ESPN belde Jackie voor een interview: hoe gaat het nu met haar? Ziet ze clubgenoot Donny van de Beek wel eens? Uiteraard was er ook plek voor een geintje tussendoor…

Interview ESPN met Jackie Groenen

In het interview met ESPN geeft Jackie Groenen aan dat ze regelmatig contact heeft met Donny Van de Beek, die ook onder contract staat bij Manchester United. Al gaat dat tegenwoordig wat lastiger dan normaal. “We trainen op hetzelfde complex, maar het is nu gescheiden vanwege het coronavirus natuurlijk.” Van de Beek kent een stroeve start bij United, maar Groenen denkt dat het allemaal wel goed gaat komen met de voormalig Ajax-middenvelder. Ze grapt op ESPN richting Donny van de Beek: ‘Ik heb al meer op Old Trafford gespeeld dan jij!’

Lees ook Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong geven niks om negatieve reacties

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Nummer 14

Jackie Groenen is niet meer weg te denken uit de basis bij de Oranje Leeuwinnen. Als kleindochters van oud-Willem II-speler Sjef Groenen ademden Jackie en haar anderhalf jaar oudere zus Merel al vanaf hun kleutertijd voetbal. Groenen is een ‘pieler en pingelaar,’ zoals ze zelf zegt. Ze wil doen wat ze goed kan: de bal drie keer, vier keer, vijf keer raken, tegenstanders uitspelen, steekpasses geven, tiki-taka spelen. De Nederlandse nummer 14 was haar grote idool en is dat tot op heden nog steeds. Daarom speelt ze ook altijd met nummer 14, als eerbetoon. Sinds januari maakt ze als ambassadeur onderdeel uit van de Johan Cruyff-Foundation.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.