Lando Norris maakt vrouwelijke fans helemaal wild: ‘Zin om straks over je heen te gaan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lando Norris laat zijn hart spreken, en slaat ineens zéér sensuele taal uit. Zijn vrouwelijke volgers worden gek…

Het asfalt krijgt bijzondere behandeling van Lando Norris

De F1-coureur gooit tegenwoordig hoge ogen. Iedereen ziet hem een beetje als de volgende Max Verstappen. Maar behalve veel talent, weet de coureur ook nog eens ontzettend goed gebruik te maken van de media. Neem maar een kijkje naar dit fragment. Het is een filmpje van afgelopen zomer, toen Lando Norris op het circuit van Miami reed. Daar had hij even een onderonsje met talkshowhost James Corden. Samen weten ze het asfalt een behandeling te geven, waarvan menig dame alleen maar kan dromen. De vrouwelijke fans worden gelijk jaloers op de baan. In de comments laten verschillende vrouwen weten dat ze smelten van deze opmerking. Veel van hen zouden hier graag het asfalt willen zijn.

Lando Norris is razend populair tegenwoordig

De coureur uit de Formule 1 is razend populair tegenwoordig. En dat is hij niet alleen onder zijn vrouwelijke fans. Afgelopen week bewees Lando weer dat hij absoluut thuishoort op de baan. Hij reed voor de zesde keer dit seizoen een tweede plek. En dat is helemaal niet gek, als je nagaat dat hij vlak achter de onverslaanbare Max Verstappen is geëindigd. Max blijkt voor iedereen vaak een maatje te veel te zijn. Maar vanwege zijn prestaties werd Lando Norris uitgeroepen tot coureur van de dag. Steeds meer mensen beginnen te juichen voor Lando Norris.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...