Lando Norris maakt vrouwelijke fans helemaal wild: ‘Zin om straks over je heen te gaan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lando Norris laat zijn hart spreken, en slaat ineens zéér sensuele taal uit. Zijn vrouwelijke volgers worden gek…

Het asfalt krijgt bijzondere behandeling van Lando Norris

De F1-coureur gooit tegenwoordig hoge ogen. Iedereen ziet hem een beetje als de volgende Max Verstappen. Maar behalve veel talent, weet de coureur ook nog eens ontzettend goed gebruik te maken van de media. Neem maar een kijkje naar dit fragment. Het is een filmpje van afgelopen zomer, toen Lando Norris op het circuit van Miami reed. Daar had hij even een onderonsje met talkshowhost James Corden. Samen weten ze het asfalt een behandeling te geven, waarvan menig dame alleen maar kan dromen. De vrouwelijke fans worden gelijk jaloers op de baan. In de comments laten verschillende vrouwen weten dat ze smelten van deze opmerking. Veel van hen zouden hier graag het asfalt willen zijn.

Lando Norris is razend populair tegenwoordig

De coureur uit de Formule 1 is razend populair tegenwoordig. En dat is hij niet alleen onder zijn vrouwelijke fans. Afgelopen week bewees Lando weer dat hij absoluut thuishoort op de baan. Hij reed voor de zesde keer dit seizoen een tweede plek. En dat is helemaal niet gek, als je nagaat dat hij vlak achter de onverslaanbare Max Verstappen is geëindigd. Max blijkt voor iedereen vaak een maatje te veel te zijn. Maar vanwege zijn prestaties werd Lando Norris uitgeroepen tot coureur van de dag. Steeds meer mensen beginnen te juichen voor Lando Norris.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!