Lais Ribeiro mooi in Maxim

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lais Ribeiro Maxim

Braziliaanse schone is de vrouw van je dromen…

Wow! Steeds als we Lais Ribeiro in actie zien, kunnen we maar één ding concluderen: wát een droomvrouw! De Braziliaanse Victoria’s Secret-Angel stond deze maand op de cover van Maxim. En hoe!

Het cliche dat topmodellen plat van voren zijn wordt dankzij Lais in één keer naar de prullenbak verwezen. Deze 27-jarige brunette heeft namelijk echt Zuid-Amerikaanse rondingen!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten