Lachen: Andy van der Meijde komt met VI-achtige talkshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Andy van der Meijde is vanaf nu op Videoland te zien met zijn nieuwe show ‘Andy Niet Te Vermeijden.’ Toch droomt de voormalig Ajacied van een eigen talkshow als Veronica Inside

Andy van der Meijde komt na zijn succesvolle serie Bij Andy In De Auto nu ook met een eigen serie op Videoland. In Andy Niet Te Vermeijden, een tiendelige reeks, gaat hij thuis op bezoek bij bekende voetballers. Toch is dat niet genoeg voor de kale lachebek. Het liefst wil hij een eigen talkshow. Die lijkt er nu ook te gaan komen!

Lees ook: Grote schok in Eredivisie voor AZ en Ajax

Andy Niet Te Vermeijden nu op Videoland

Laten we met het meest actuele beginnen: Andy’s eigen serie Andy Niet Te Vermeijden staat vanaf nu op Videoland. In de eerste aflevering gaat hij langs bij o.a. Justin Kluivert. Wie Andy kent, weet dat dit géén normale interviews zijn. Hieronder zie je alvast een voorproefje…

Andy van der Meijde in eigen voetbaltalkshow?

Andy van der Meijde steekt niet onder stoelen op banken dat hij het liefst een eigen talkshow over voetbal zou hebben. Hij mocht het een tijd geleden al proberen als vaste sidekick bij de geflopte talkshow VTBL. Dat smaakt nog steeds naar meer: “Ik zou wel in een voetbalpraatprogramma willen zitten. Ik vind dat heerlijk,” zegt hij bij de Veronica Ochtendshow. Daar maakt hij op dit moment werk van: “Ik ben bezig om zelf iets op te zetten voor een voetbalpraatprogramma, maar dan eerst online. Als het dan gaat lopen, zien we wel of een zender het misschien wil hebben.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!