Lachen: Andy van der Meijde komt met VI-achtige talkshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Andy van der Meijde is vanaf nu op Videoland te zien met zijn nieuwe show ‘Andy Niet Te Vermeijden.’ Toch droomt de voormalig Ajacied van een eigen talkshow als Veronica Inside

Andy van der Meijde komt na zijn succesvolle serie Bij Andy In De Auto nu ook met een eigen serie op Videoland. In Andy Niet Te Vermeijden, een tiendelige reeks, gaat hij thuis op bezoek bij bekende voetballers. Toch is dat niet genoeg voor de kale lachebek. Het liefst wil hij een eigen talkshow. Die lijkt er nu ook te gaan komen!

Lees ookGrote schok in Eredivisie voor AZ en Ajax

Andy Niet Te Vermeijden nu op Videoland

Laten we met het meest actuele beginnen: Andy’s eigen serie Andy Niet Te Vermeijden staat vanaf nu op Videoland. In de eerste aflevering gaat hij langs bij o.a. Justin Kluivert. Wie Andy kent, weet dat dit géén normale interviews zijn. Hieronder zie je alvast een voorproefje…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ANDY VAN DER MEIJDE 🇳🇱🇮🇹🇬🇧 (@andyvandermeijde7) op

Andy van der Meijde in eigen voetbaltalkshow?

Andy van der Meijde steekt niet onder stoelen op banken dat hij het liefst een eigen talkshow over voetbal zou hebben. Hij mocht het een tijd geleden al proberen als vaste sidekick bij de geflopte talkshow VTBL. Dat smaakt nog steeds naar meer: “Ik zou wel in een voetbalpraatprogramma willen zitten. Ik vind dat heerlijk,” zegt hij bij de Veronica Ochtendshow. Daar maakt hij op dit moment werk van: “Ik ben bezig om zelf iets op te zetten voor een voetbalpraatprogramma, maar dan eerst online. Als het dan gaat lopen, zien we wel of een zender het misschien wil hebben.”

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.