Grote schok in Eredivisie voor Ajax en AZ!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bizarre wendingen in de Eredivisie! Ajax loopt schade op dankzij Balk, paal én lat. Check ook de raadselachtige verdwijntruc van AZ tegen Sparta!

We hadden het kunnen weten. Fabiola Volkers stak Groningen een paar weken geleden een hart onder de riem. Die positieve energie moest ergens tot uiting komen. FC Groningen koos ervoor om tegen Ajax te pieken. Basisdebutant Remco Balk zorgde met zijn goaltje voor de eerste grote schok dit Eredivisieseizoen.

 

Ajax verliest van FC Groningen

Ajax raakte lat en paal, maar Groningen had ook nog een Balk als troefkaart achter de hand! Remco heet ie met de voornaam. Nu al de held van het noorden dus.

AZ met verdwijntruc van de eeuw tegen Sparta

Ook in Alkmaar baalt men. Met rust stonden ze 0-4 voor tegen Sparta. In de tweede helft gaven ze deze voorsprong vakkundig uit handen. AZ-keeper Bizot, die met rood moest vertrekken, wil de schuld wel dragen:

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

Gerelateerde berichten