Grote schok in Eredivisie voor Ajax en AZ!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bizarre wendingen in de Eredivisie! Ajax loopt schade op dankzij Balk, paal én lat. Check ook de raadselachtige verdwijntruc van AZ tegen Sparta!

We hadden het kunnen weten. Fabiola Volkers stak Groningen een paar weken geleden een hart onder de riem. Die positieve energie moest ergens tot uiting komen. FC Groningen koos ervoor om tegen Ajax te pieken. Basisdebutant Remco Balk zorgde met zijn goaltje voor de eerste grote schok dit Eredivisieseizoen.

 

Ajax verliest van FC Groningen

Ajax raakte lat en paal, maar Groningen had ook nog een Balk als troefkaart achter de hand! Remco heet ie met de voornaam. Nu al de held van het noorden dus.

AZ met verdwijntruc van de eeuw tegen Sparta

Ook in Alkmaar baalt men. Met rust stonden ze 0-4 voor tegen Sparta. In de tweede helft gaven ze deze voorsprong vakkundig uit handen. AZ-keeper Bizot, die met rood moest vertrekken, wil de schuld wel dragen:

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.

Gerelateerde berichten