Kylie en Kourtney zetten curves in voor cosmetica

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Kourtney

Pas bevallen Kylie heeft oude figuurtje alweer terug!

Kylie Jenner heeft haar bekendheid slim gebruikt om een eigen cosmetica-imperium op te bouwen. Op die manier verdient deze 20-jarige zakenvrouw nu bakken met geld. Oh ja, ze is ook pas nog bevallen van haar eerste kindje!

Kylie verloochent haar afkomst natuurlijk niet. Sterker nog, ze gebruikt de bekende gezichten van haar (half)zussen graag om haar cosmetica nog extra te pluggen. Dit weekend zette Kylie samen met Kourtney haar beroemde Kardashiancurves in voor wat extra reclame. Zoals je op het eerste plaatje hieronder kan zien heeft Kylie haar figuurtje snel weer teruggekregen!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten