Kylie en Kourtney zetten curves in voor cosmetica

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Kourtney

Pas bevallen Kylie heeft oude figuurtje alweer terug!

Kylie Jenner heeft haar bekendheid slim gebruikt om een eigen cosmetica-imperium op te bouwen. Op die manier verdient deze 20-jarige zakenvrouw nu bakken met geld. Oh ja, ze is ook pas nog bevallen van haar eerste kindje!

Kylie verloochent haar afkomst natuurlijk niet. Sterker nog, ze gebruikt de bekende gezichten van haar (half)zussen graag om haar cosmetica nog extra te pluggen. Dit weekend zette Kylie samen met Kourtney haar beroemde Kardashiancurves in voor wat extra reclame. Zoals je op het eerste plaatje hieronder kan zien heeft Kylie haar figuurtje snel weer teruggekregen!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten