Kylie Jenner weer terug bij Tyga?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kylie Jenner weer terug bij Tyga?

Kylie is deze week hét onderwerp van gesprek.

Toedeloe Travis

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Kylie en haar ‘baby daddy’ Travis Scott uit elkaar zijn. De twee zouden in september besloten hebben er mee te stoppen, vanwege ‘relatie struggles’. Samen hebben ze een dochtertje, Stormi. Over de reden voor deze break-up was echter nog niet veel duidelijk, tot vandaag…

Hallo Tyga

Precies één dag na haar break-up met rapper Travis Scott, bracht Kylie ’s avonds een bezoekje aan de studio van voormalig vriendje: Tyga. Tja, deze meid laat er in ieder geval geen gras over groeien! Kylie zou samen met haar vriendinnen een avondje uit geweest zijn, waarna Tyga Kylie uitgenodigd zou hebben bij zijn studio. Meerdere bronnen bevestigen dan ook dat de twee het daar ‘gezellig’ hadden. Ja, dan weten wij al genoeg.

Was Tyga de reden voor de break-up?

Naast vragen als: ”is er leven na de dood?”, kan vandaag een nieuwe vraag worden toegevoegd aan dit rijtje vragen over de essentie van het leven. Want hetgeen wat iedereen natuurlijk moet weten is: ”Was Tyga de reden voor de break-up van Kylie en Travis?”. De Kylie-fans weten het in ieder geval zeker. Tyga had een meesterplan om deze relatie te saboteren. Wat zijn plan ook was, het blijkt te hebben gewerkt. En daarom hebben we toch wel respect voor de beste man. Wellicht dat hij ons ook een lesje wil geven in het veroveren van Kylie Jenner? Wij hopen in ieder geval dat we snel duidelijkheid krijgen, zodat we eindelijk af zijn van deze slapeloze nachten vol onzekerheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...