Kylie Jenner weer terug bij Tyga?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kylie Jenner weer terug bij Tyga?

Kylie is deze week hét onderwerp van gesprek.

Toedeloe Travis

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Kylie en haar ‘baby daddy’ Travis Scott uit elkaar zijn. De twee zouden in september besloten hebben er mee te stoppen, vanwege ‘relatie struggles’. Samen hebben ze een dochtertje, Stormi. Over de reden voor deze break-up was echter nog niet veel duidelijk, tot vandaag…

Hallo Tyga

Precies één dag na haar break-up met rapper Travis Scott, bracht Kylie ’s avonds een bezoekje aan de studio van voormalig vriendje: Tyga. Tja, deze meid laat er in ieder geval geen gras over groeien! Kylie zou samen met haar vriendinnen een avondje uit geweest zijn, waarna Tyga Kylie uitgenodigd zou hebben bij zijn studio. Meerdere bronnen bevestigen dan ook dat de twee het daar ‘gezellig’ hadden. Ja, dan weten wij al genoeg.

Was Tyga de reden voor de break-up?

Naast vragen als: ”is er leven na de dood?”, kan vandaag een nieuwe vraag worden toegevoegd aan dit rijtje vragen over de essentie van het leven. Want hetgeen wat iedereen natuurlijk moet weten is: ”Was Tyga de reden voor de break-up van Kylie en Travis?”. De Kylie-fans weten het in ieder geval zeker. Tyga had een meesterplan om deze relatie te saboteren. Wat zijn plan ook was, het blijkt te hebben gewerkt. En daarom hebben we toch wel respect voor de beste man. Wellicht dat hij ons ook een lesje wil geven in het veroveren van Kylie Jenner? Wij hopen in ieder geval dat we snel duidelijkheid krijgen, zodat we eindelijk af zijn van deze slapeloze nachten vol onzekerheid.

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten