Kylie Jenner verstopt buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner buik

Familieshoot voor Calvin Klein lijkt meer op spelletje ‘bedek de buik’!

Het begint komische vormen aan te nemen! officieel heeft Kylie Jenner nog nergens bevestigd daadwerkelijk zwanger te zijn, terwijl de (zeer hardnekkige) geruchten al maandenlang hun ronde doen op het internet. Vandaag werd een nieuwe Calvin Klein-campagne onthuld waarin alle Kardashian zusjes hun opwachting maken. Ook Kylie dus, die sinds haar ‘zwangerschap’ volledig uit beeld verdwenen was.

Wie op antwoorden gehoopt had aan de hand van deze foto’s: helaas! De serie, waarin álle zusjes behalve Kylie in ondergoed te zien zijn, lijkt net een volwassen spelletje ‘verstop de babybuik’! Op elke foto is Kylies middenrif krampachtig bedekt met een dekentje, handdoekje of andere ongein! Ze doet ’t er om!

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten