Kylie Jenner verstopt buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner buik

Familieshoot voor Calvin Klein lijkt meer op spelletje ‘bedek de buik’!

Het begint komische vormen aan te nemen! officieel heeft Kylie Jenner nog nergens bevestigd daadwerkelijk zwanger te zijn, terwijl de (zeer hardnekkige) geruchten al maandenlang hun ronde doen op het internet. Vandaag werd een nieuwe Calvin Klein-campagne onthuld waarin alle Kardashian zusjes hun opwachting maken. Ook Kylie dus, die sinds haar ‘zwangerschap’ volledig uit beeld verdwenen was.

Wie op antwoorden gehoopt had aan de hand van deze foto’s: helaas! De serie, waarin álle zusjes behalve Kylie in te zien zijn, lijkt net een volwassen spelletje ‘verstop de babybuik’! Op elke foto is Kylies middenrif krampachtig bedekt met een dekentje, handdoekje of andere ongein! Ze doet ’t er om!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...