Kunnen we Arjen Robben nog oproepen? Voormalig Oranje-topper kan het zelfs op blote voeten nog (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Arjen Robben zou misschien nog wel bepaalde spelers kunnen vervangen bij het Nederlands Elftal! De voormalig buitenspeler laat zien dat hij het nog steeds kan en zelfs op blote voeten!

De inmiddels al een paar jaar gestopte buitenspeler Arjen Robben weet niet van ophouden! In zijn vrije tijd wilt hij nog steeds het liefst op het veld staan. Ook nu weer met Touzani. De straatvoetballer ging met Arjen even voetballen op het veld en wat er toen toch gebeurde. Arjen Robben had natuurlijk een hele gevaarlijke actie naar binnen. Dan denk je dat hij naar de buitenkant gaat, maar toch snijdt hij dan naar binnen en schiet hij de bal met links perfect in de hoek. Deze actie deed hij weer even een keer na met Touzani als verdediger. Het ging compleet volgens plan en Touzani viel zelfs op de grond door de actie! Dat was niet eens alles, want de buitenspeler deed dit zelfs op blote voeten. Ook zonder schoenen en sokken kan hij het dus nog steeds. Dit wil je zien!

Bekijk hier de video’s van Arjen Robben zijn acties!

Robben actie blote voeten

Wat doet Arjen Robben nu?

Nadat Arjen Robben zijn hele mooie carrière afsloot bij zijn jeugdliefde FC Groningen, moest hij toch iets anders gaan verzinnen. De pijntjes die hij steeds kreeg werden hem te veel. Maar toch wilde hij betrokken blijven bij zijn club. Dus moest hij opzoek naar een andere functie. Dat is hem natuurlijk gelukt, omdat hij een kind is van FC Groningen. Arjen is nu onder andere trainer van een jeugdelftal en helpt ook af en toe mee met het bestuur. Het ging even niet al te best met de Groningers. Ze degradeerden in het jaar 2022/2023, wat niemand zag aankomen. Gelukkig konden ze het omdraaien en binnen een jaar weer promoveren. Aankomend jaar zullen ze dus weer te bewonderen zijn in de Eredivisie en zien we Arjen misschien wel soms voorbij komen.

Meer zien van Arjen Robben en Touzani

Wil je nou meer zien van Arjen Robben? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hij plaatst hier alleen niet vaak op. Wil je meer zien van Touzani met bijvoorbeeld Robben of andere bekende voetballers? Neem dan ook een kijkje op zijn Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!