K*t k*t, het zijn net mensen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms willen mensen nog wel eens het koningshuis op een gouden voetstuk plaatsen. Op zich niet heel gek natuurlijk, je mag best een beetje opkijken tegen je staatshoofd. Maar de ludieke bijnaam van king Willy was ooit Prins Pils. En met goede reden. Deze versie van het koningshuis staat dichter bij het volk dan hun voorgangers. En prinses Alexia bewijst dat maar weer eens op een lekker groffe manier.

Het zal haar wel een streng gesprek opleveren met haar moeder, maar Alexia bewijst maar weer eens dat de royals net mensen zijn. Want behalve een prinses der Nederlanden, is Alexia natuurlijk ook gewoon een tiener. Dus toen ze op de piste in Lech haar stokken liet vallen kon ze het niet laten om voor het oog van vele camera’s heel hard te roepen. Ach, zolang haar moeder haar niet naar een Argentijns strafkamp stuurt valt het allemaal nog wel mee.

Zo vader, zo dochter

Dat Alexia zich zo vrij uit is geen verassing. Ze gaat gewoon naar school, heeft toegang tot een smartphone en hangt rond met haar vrienden. Haar opvoeding komt redelijk dichtbij die van een normaal meisje, voor zover dat kan natuurlijk. Prins pils staat er natuurlijk al om bekend om zich tussen het volk te mengen. Zo schaatste hij de elfstedentocht, dronk hij wel eens een beschaafd drankje tijdens zijn studententijd en vliegt hij eens per maand een KLM vlucht om zijn brevet te houden.

Misschien is dit dus de generatie royals die eindelijk wat dichter bij het volk gaat staan. Maar wat betekent dat voor de toekomst van Amalia, Alexia en Ariane?

De royal timeline

Het dochterlijk trio prinsesjes gaat waarschijnlijk hun eigen weg. Op het moment dat ze achttien zijn laten zij de troonzaal achter zich en spreiden zij hun vleugels Naar het engelse voorbeeld van Prins Harry gaan ze op eigen houtje hun geld verdienen. Amalia begint met een eigen kledinglijn voor de bredere medemens. De uitspraak van haar zus laat ze enorm groot op een T-shirt drukken. Onder het label DutchRoyal draagt straks heel Nederland haar kleding en snelle Planga’s.

Alexia behoudt haar vlotte babbel en ad rem persoonlijkheid over de jaren. Ze besluit de nieuwe Chantal Janzen te worden en doet mee aan allerlei televisieprogramma’s. Zo presenteert Alexia straks trots Lingo, 1-tegen-100 en het jeugdjournaal. Maar eerst zal ze alleen als deelnemer te zien zijn. Zo doet ze in Chateau Lech een poging de ideale ski-lounge te openen. En in First Dates gaat ze op zoek naar de liefde.

En Ariane? Die volgt het voorbeeld van papa. Als Queen B(acardi cola) maakt ze het uitgaansleven van Nederland onveilig. Ze opent later met haar fortuin een aantal high-end dans clubs en lounges. Ook maakt ze een fortuin met haar eigen Youtube kanaal en schuift ze graag aan bij andere internet sensaties voor een collaboration. Zo zal ze in 2042 te zien zijn in de twaalfhonderdste aflevering van Dumpert Reeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...