Koop jij binnenkort Martien Meilands Gouden Televizier Ring?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Maxime en Martien Meiland nemen binnen twee jaar afscheid van Chateau Meiland
De Meilandjes nemen binnen een paar jaar afscheid van hun Chateau.

De Meilandjes weten wel hoe ze zichzelf in de spotlight moeten houden. Met een kerstspecial achter de rug en een derde seizoen op komst is er een hoop aandacht voor de kasteelfamilie. En hoe houd je die aandacht vast? Inderdaad, door je volgende grote avontuur aan te kondigen. Maar hoe betalen ze dat avontuur eigenlijk?

Eerder wist de familie nog niet zeker of er meer afleveringen zouden komen van Chateau Meiland. Nu lijkt die onzekerheid uit de lucht. Want hoewel seizoen 3 voor de deur staat heeft kasteelheer Martien wel besloten om de deuren van het chateau binnen twee jaar voorgoed te sluiten. Hij is namelijk wel weer toe aan wat nieuws, wat spannends. Al dat wijnen wijnen wijnen tussen de Franse heuvels gaat toch na een tijdje vervelen.

Goede voornemens

In 2020 blijft het chateau gewoon open. Sterker nog, het hele jaar zit al volgeboekt. Daarna zijn de plannen minder zeker. Martien en Erica willen wel wat anders, maar wat het precies moet worden, weten ze nog niet zeker. Wel wil de kasteelheer in het nieuwe jaar een keer in de week een diner voor zijn gasten organiseren.

Vanaf het nieuwe seizoen gaat het Chateau na elke drie weken een week dicht, wat de familie een noodzakelijke maatregel noemt. Iedereen begint langzaam op elkaars lip te zitten, helemaal als er continu wat gedaan moet worden. Nu zullen de camera’s ook niet helpen. wat er achter de schermen allemaal afspeelt is niet duidelijk, maar volgens de familie worden de tissues er regelmatig bij gehaald. Dan barst er namelijk weer iemand in huilen uit.

Nieuw avontuur

Wat de familie hierna gaat doen blijft voorlopig geheim. Misschien een leuke ski-hut in de Alpen, of een beach resort in Paramaribo. Dan kan heel Nederland gelijk mee genieten van Hoe Maxime haar dochter leert zwemmen aan een zonnig strand. Al zullen ze meer genieten van Maxime in een bikini aan een zonnig strand. Wat dacht je anders van een eigen themapark genaamd MeiLand met als mascotte een wijnglas met muizenoren? Met de Meilandjes is niks te gek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op


Een nieuw avontuur vraagt alleen wel om een behoorlijk kapitaal. Nu zullen de Meilandjes wel genoeg binnen halen met de opbrengst van het chateau en de royalties die de serie oplevert, maar is dat wel genoeg? Wat zouden de Meilandjes kunnen verkopen wat genoeg oplevert voor hun eigen themapark? Of hebben ze die opbrengst al lang binnen? Van de week kondigde de familie namelijk aan hun Televizier-ring kwijt te zijn.

De familie won eerder de felbegeerde prijs voor leukste televisie programma. Maar is die nu alweer kwijt. “We hebben ‘m ergens verstopt, maar ik weet niet waar”, zo vertelt Erica. Ook Martien beaamt dit: “Die hebben we niet meer, maar hij ligt ergens”, zegt hij. Maxime vult aan: “Nou, ik hoop in de kluis.” Wees dus niet verbaasd als je binnenkort voor een paar miljoen de Meiland ring te koop ziet staan op Marktplaats.

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.