Knappe Emma Deckers te zien in gewaagde Amerikaanse speelfilm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Deckers ken je natuurlijk als de knappe dochter van actrice en presentatrice Daphne Deckers. En net als haar moeder hoort Emma bij de top van het Nederlandse acteerlandschap. Ze heeft alleen het koude kikkerlandje verruild voor het grote boze Amerika en daar timmert ze vrolijk aan de weg. In haar laatste film heeft ze een erg spannende rol. 

Emma Deckers floreert in de nieuwe Amerikaanse film All About Sex. Net als haar moeder Daphne Deckers heeft Emma besloten om een carriere op het witte doek na te jagen. Dat doet ze echter niet in Nederland, maar in Amerika, waar ze al verschillende rollen heeft gespeeld. In haar laatste film komt Emma toch wel erg pikant over. Ze heeft daar de ene stoute outfit na de ander aan. Op ons forum kan je daar het een en ander van zien!

Lees ook: Maak kennis met de knappe dochters van bekende Nederlanders

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers)

Daphne heeft een dochter?

Daphne is toch nog veels te jong voor een volwassen dochter? Het is toch echt zo. Emma is in Nederland misschien niet zo bekend, maar in het buitenland begint ze haar strepen te verdienen. Ze heeft met succes een acteeropleiding in Amerika afgerond en timmert nu dus aan de weg met verschillende rollen. Daarom kan het best zijn dat je nog nooit van deze dame gehoord hebt. Hopelijk besluit ze net als haar moeder om ook nog model te worden, want Emma is absoluut een prachtdame!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers)

Quarter Life Crisis

De film waar Emma binnenkort in te zien is heet All about sex en gaat over drie vriendinnen van midden twintig die allemaal door een zogeheten quarter-life crisis gaan. Ze weten niet wat ze willen, zijn enorm in de knoop met zichzelf, hun lichaam en vooral, hun seksleven. In de film worstelen de drie met rommelige, gênante en verwarrende valkuilen van het “volwassen worden”. En sommige van die valkuilen leveren zeer gewaagde en gedurfde plaatjes op. Dat maakt het zeker een aanrader.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers)

Een zwaar afscheid

Het was Emma’s grote droom om een bekende Hollywood actrice te worden. Maar het afscheid van Nederland en daarmee haar moeder, die ze toch wel een beetje als haar bff ziet, was toch zwaarder dan gedacht. Dankzij de coronacrisis mocht ze na een tripje naar huis niet meer terugkeren naar de verenigde staten. En dat betekent dat al bijna een jaar Nederland weer kan genieten van de populaire dochter van. Wanneer Emma weer naar Amerika gaat weet ze nog niet, dat hangt ook een beetje van de situatie af. Maar voorlopig zit ze weer dolgelukkig bij haar moeder op de bank die ook helemaal blij is dat haar dochter weer thuis is. En Daphne zal daar niet alleen in zijn. Met Emma in het land is de lente gelijk een stuk warmer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...