Knappe atlete Lieke Klaver gaat nu ook ‘kaal’ op onverwachte plek (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft onverwachts een plek zonder haar gekregen op een vervelende plaats! Ze ziet er gelijk compleet anders uit!

Professionele sporters hebben een hekel aan haren, dat is ook zeker niet gek. Maar onze atlete Lieke Klaver komt erachter dat ze een haarloze plek heeft!

Lieke Klaver heeft geen haar op onverwachte plek

Onze atlete ziet er op deze foto uit als een compleet andere vrouw! Ze lijkt zichzelf niet meer en dat komt allemaal door deze plek zonder haar. Het lijkt namelijk alsof ze helemaal geen haar meer heeft! Gelukkig komt dit alleen doordat ze haar haren enorm strak naar achteren heeft zitten. Iedereen kan zichzelf dus weer geruststellen: ze gaat hierdoor echt niet zomaar kaal worden. Wel zet ze er zelf een leuke caption bij over dat het er echt uitziet alsof ze geen haar heeft maar dat het gelukkig niet echt zo is. Ze vindt het zelf gelukkig erg grappig en durft het daarom ook goed met al haar volgers te delen, en die vinden het ook een komisch moment! ”Lot of forehead but you make it work!” en ”You had me for a second with that first picture!” 

Fans van de atlete vinden het ook erg grappig en sommigen zijn er zelfs ingetrapt! Wel blijft iedereen haar vertellen hoe prachtig ze wel niet is, ook al lijkt het alsof ze geen haren heeft. Daardoor is het erg begrijpelijk dat Lieke dit soort beelden durft te delen, want hoe dan ook vinden haar volgers haar nog steeds beeldschoon! Bekijk hier zelf de foto van Lieke.

Meer zien van Lieke Klaver doe je op haar Instagram

Kan jij nou echt geen genoeg krijgen van dit soort beelden van de fitte atlete Lieke Klaver? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze vooral veel foto’s en video’s van zichzelf. Hierdoor is ze vaak goed te bewonderen. Vooral haar perfecte rondingen maken haar volgers altijd wild. Lieke geeft je zo nu en dan ook nog een kijkje in haar leven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.