Kletsnatte Merel Ek trekt zak over haar hoofd achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Merel Ek neemt zichzelf in bescherming tegen een vochtige vijand. Ze gaat daarin zelfs zó ver, dat ze met een plastic zak rondrent achter de schermen!

Het weer is slecht, dus het echte zomersfeertje bij De Oranjezomer is nog ver te zoeken! Toch gaat het op alle andere fronten prima met het programma. De kijkcijfers zijn behoorlijk hoog, de gasten zijn divers en er gebeurt elke dag wel iets leuks bij de talkshow. Onlangs werd er zelfs wéér een kijkcijferrecord verbroken. Diezelfde avond zaten Merel Ek en Albert Verlinde aan tafel bij Hélène Hendriks. Toevallig? Misschien niet. Merel Ek trekt normaalgesproken al een hoop kijkers, maar misschien dat kijkers extra geïnteresseerd zijn vanwege de geruchten rondom de nieuwe premier.

Drijfnatte Merel Ek legt een enorme zak op haar hoofd bij de Oranjezomer

De Oranjezomer wordt op de KNVB Campus in Zeist opgenomen. Gelukkig zitten de mensen droog, alleen de weg van de styling en visagie naar de studio is via de buitenlucht. Nu hoort dat in de zomer meestal regenvrij te zijn, maar we wonen tenslotte in Nederland. Vandaar is het toch handig om het weer te checken van te voren en eventueel een paraplu. Dit weet ook Merel Ek. De brunette moest tijdens de regen volledig opgemaakt de route naar het gebouw afleggen. Ze had echter geen paraplu bij. Om haar make-up en haar haren te beschermen besloot ze een joekel van een chipszak op haar hoofd te zetten. Merel Ek zag er desondanks nog fantastisch uit in de uitzending. Zou de chipszak indirect hebben gezorgd voor het kijkcijferrecord? Niets is onmogelijk.

Meer zien van Merel Ek doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe verslaggeefster Merel Ek? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette vooral veel leuke en interessante beelden van haar werkzaamheden bij Vandaag Inside en De Oranjezomer. Ook deelt ze beelden van haar werk als politiek verslaggeefster. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Dit doet ze door vooral vakantiefoto’s te laten zien. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!