Kjeld Nuis zet vriendin Joy Beune tijdelijk aan de kant op Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kjeld Nuis zet deze Olympische Spelen zijn vriendin Joy Beune even tijdelijk aan de kant voor niemand minder dan Ireen Wüst.

kjeld nuis gaat voor goud op 1500 dinsdag. Maar dat moet hij helaas wel alleen doen. Zijn beeldschone vriendin en schaatsster op hoog niveau, Joy Beune, heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Zij zit dus alleen thuis en niet in Beijing. Misschien dat Kjeld dat helemaal niet zo erg vind. Hij had het op Instagram namelijk alleen maar over Ireen Wüst. Zijn vriendin lijkt hij compleet te zijn vergeten.

Lees ook: Foto: Het onverwachte dubbelleven van schaatsster Antoinette de Jong

Kjeld kan alleen nog maar foto’s delen van Ireen

Tijdens de Olympische Spelen kan Kjeld alleen nog maar foto’s delen van Ireen. Zijn eigen vriendin vergeet hij voor het gemak even. Dat is ook niet zo gek aangezien ze niet aanwezig is bij de Spelen. Joy Beune, de vriendin van Kjeld, heeft zich jammergenoeg niet geplaatst deze keer. En dus geniet zij van een welverdiende vakantie, terwijl Kjeld keihard vecht voor die medailles. Als gevolg trekt Kjeld nu wel erg veel op met Ireen. Als hij zich maar gedraagt. Aan de andere kant, mocht Kjeld zich een beetje misdragen, dan is Joy wel gelijk weer vrijgezel. en heel veel mannen in Nederland zouden dat niet zo erg vinden.

Joy Beune is een van de meest aantrekkelijke sport vrouwen

Kjeld heeft duidelijk goede smaak. Want Joy mag er absoluut zijn. De blondine geniet momenteel van een welverdiende vakantie op Gran Canaria, waar ze heerlijke fietstochtjes maakt. Die gebruikt ze om haar hoofd leeg te maken. Anders blijft ze alleen maar nadenken over hoe close Kjeld en Ireen aan het worden zijn. En daar zou Joy echt helemaal gek van worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...