Kim-Lian van der Meij neemt enorm risico met strakke broek tijdens kerstdiner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij kiest haar programma’s zorgvuldig uit, maar haar outfits neemt ze soms een schrikbarend groot risico mee. 

Beeldschone presentatrice Kim Lian van der Meij heeft net de opnames van het programma 5 days of christmas er op zitten. In dat sfeervolle programma zit ze met allerlei bekende vrouwen aan het kerstdiner. In 5 super sfeervolle afleveringen telt Kim-Lian met haar gasten af tot kerstmis. Kim-Lian met een groep mooie, bekende vrouwen aan tafel is natuurlijk al genoeg reden om het nieuwe programma te kijken. Maar Kim-Lian geeft op ‘achter de schermen’ foto nog een veel betere reden om het programma in de gaten te houden. Ze draagt namelijk een erg strakke broek. Dat is normaal natuurlijk een veel te groot risico voor een kerstdiner, maar Kim-Lian besluit dat risico wel aan te durven en trekt het spannende kledingstuk tijdens de opnames trots aan.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij beleeft wonderen op herfstachtige foto in koud bos
Kim-Lian is iedereens favoriete gastvrouw op vrolijke foto

Zowel Kim-Lian als haar gasten hebben het duidelijk naar hun zin op de foto’s die opduiken van het programma. Dat is ook niet heel gek, want Kim-Lian is ook de perfecte gastvrouw voor een kerstdiner. Niet alleen heeft ze veel smaak en kan ze dus mooi een ruimte aankleden en een diner optuigen, ook heeft ze een lading aan charmes die ze inzet om haar gasten de tijd van hun leven te bezorgen. Natuurlijk komen die charmes niet allemaal van nature. Kim-Lian moet net als de meeste vrouwen nog steeds, ondanks haar prachtige uiterlijk, een beetje moeite doen om zichzelf helemaal klaar te maken voor een luxe feestje. Gelukkig is Kim-Lian daar niet al te lang mee bezig, omdat ze dus al van zichzelf een hartstikke knappe en aantrekkelijke dame is. Kim-Lian is dan ook altijd een feestje om te mogen zien. Haar vrolijke houding, lieve glimlach en prachtig uiterlijk zorgt ervoor dat ze straalt in elk programma dat ze presenteert.
Kim-Lian laat hele andere kant zien op foto

Tegenwoordig is Kim-Lian een hele charmante vrouw die een beetje een deftige uitstraling over zich heen heeft. Toch is dat wel eens anders geweest. Vroeger stond Kim-Lian bekend om haar wilde rode haren die alle kanten op staken. De afgelopen jaren is die versie van Kim-Lian toch wel verleden tijd, maar eens in de zoveel tijd brengt ze een klein beetje van die look terug. Zo was ze te gast bij Nick en Simon om een stukje mee te zingen in hun programma en daar had ze een outfit aangetrokken die toch weer een beetje deed denken aan die Kim-Lian van vroeger. Haar haren zaten ook weer iets wilder dan je tegenwoordig van de beeldschone zangeres en presentator gewend bent. Het zorgde voor een mooie en nostalgische throwback net voor het weekend. En dat werd natuurlijk erg gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!