Kim-Lian van der Meij gaat op de kniëen voor intense foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij durft vrij ver te gaan voor het populaire avonturenprogramma Wie is de MolZo ging ze de eerste aflevering zelfs op haar knietjes. 

Presentatrice Kim-Lian van der Meij is een van de meest galante vrouwen van Nederland. Tenminste, als ze niet op haar knietjes door de aarde ploetert om een opdracht bij Wie is de Mol? te winnen. Kim-Lian heeft weinig schaamte als er winst op het spel staat. Ze is namelijk een van de meest fanatieke deelnemers dit seizoen. Dat geldt zowel voor op je scherm, als daarbuiten. Kim-Lian gooit te pas en te onpas leuke foto’s en aankondigingen van het programma op haar eigen social media. Het is duidelijk dat Kim-Lian erg genoten heeft van haar deelname. En dat is mooi, want nu kan de rest van Nederland genieten van Kim-Lian haar deelname.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij geeft uniek inkijkje met privé foto van Wie Is De Mol
Kim-Lian maakt flinke metamorfose mee op foto

Waar Kim-Lian op de eerste foto nog heel beheerst er bij staat, is ze op de tweede foto uit haar post helemaal verwilderd. Kim-Lian heeft een flinke transformatie meegemaakt. Van de nette en keurige dame, naar lekker wild op haar knietjes door de aarde klauteren. Het is duidelijk dat het programma een hoop los maakt bij Kim-Lian, die op deze manier ook een hele andere kant van zichzelf leert kennen. Maar is het allemaal maar schijn, die goede kandidaten routine? Wat als Kim-Lian uiteindelijk de Mol blijkt te zijn dit seizoen? Nou, dan is ze in ieder geval de meest fanatieke Mol aller tijden. Bij WIDM heeft er namelijk nog nooit een Mol meegedaan die op zo’n fanatieke manier zich aansloot bij de kandidaten en druk mee deed met alle opdrachten. Het is niet onmogelijk, maar het enthousiasme van Kim-Lian maakt het wel onwaarschijnlijk.
Kim-Lian is enorm blij met overleven van aflevering 1 WIDM

Ze is zo trots als een pauw dat ze de eerste aflevering van WIDM heeft overleefd, en dat mag Kim-Lian ook best zijn. Het is een hele prestatie. In het begin van de competitie weet je namelijk nog helemaal niet zo veel over elkaar en waar je op moet letten. Het is dus veel makkelijker om fouten te maken en jezelf uit het spel te krijgen. En dat voelt niet fijn, zo’n rood scherm in je gezicht. Dat wil je koste wat het kost voorkomen. Tot nu toe lijkt dat Kim-Lian erg goed te zijn gelukt. En aan het enthousiasme van de prachtige roodharige te merken, zal het nog wel even duren voordat Kim-Lian het spel moet verlaten. Het lijkt namelijk alsof er nog een hoop is waar Kim-Lian naar uit aan het kijken is. En dat betekent dat je nog veel langer kan genieten van de beeldschone presentatrice. En dat is natuurlijk goed nieuws.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!