FOTO: Kim-Lian speelt met slijm in bevlekt pak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben Kim-Lian van der Meij de afgelopen tijd vaker in spannende spellen voorbij zien komen. Vandaag gooide Kim-Lian daar weer een schepje boven op en speelde ze met slijm terwijl ze een bevlekt pak droeg.

Kim-Lian leert met geld omgaan in camouflage pakje

Kim-Lian van der Meij deelde gister al een foto waarin ze te zien was dat ze een spannend pak aan had. De stoere Kim-Lian droeg namelijk een groen zwart camouflage pak. Ze deelde foto’s waar ze iets vast heeft en waar ze in een loods staat. In deze loods zijn allemaal rode laserstralen. Het lijkt alsof Kim-Lian op een spannende missie is en we krijgen gelijk flashbacks naar de deelname van Kim-Lian aan Wie is de mol. Vandaag kwam weer een nieuwe post waarin Kim-Lian hetzelfde strakke camouflage achtige pakje draagt.

Kim-Lian is te zien met een gigantische bak groen slijm waarin ze heerlijk met haar handen in zit. Ze post ook een foto waarin ze angstaanjagend kijkt met het slijm bij haar hoofd en zo ziet Kim Lian er toch behoorlijk eng uit. Als bijschrijft schrijft Kim-Lian: ”Ik mag graag slijmen”. Tijdens haar vorige post met de laserstralen had Kim-Lian iets meer uitleg waarom ze al deze bijzondere dingen aan het doen is. Zo verteld Kim-Lian dat de spanning van Wie is de mol nog maar net voorbij is maar dat ze nu al weer is gevraagd voor een nieuw en uitdagend project. Het project gaat over de week van het geld die er binnenkort aan komt. Kim-Lian tagt het account @wijzeringeldzaken en waarschijnlijk zijn zij ook de initiatiefnemers van het project. We zijn benieuwd hoe Kim-Lian zich door de afleveringen heen slaat en of ze net zo succesvol wordt als bij Wie is de mol. Het nieuwe programma is te zien vanaf 18 maart.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Lees ook: Kim-Lian krijgt controversiële rol in The Passion

Kim Lian deelt foto met kort wit haar en space outfit

Kim-Lian deelde op haar Instagram een wel erg shocking foto van zichzelf en Everon Hooi. Zo heeft Kim-Lian een super strakke space achtig pak aan en een wit kort kapsel. Deze look staat de knappe Kim-Lian verassend goed. Naast dat Kim-Lian er super stoer en spannend uit ziet in het pak, ziet ook Everon er erg strak uit. De foto is gemaakt door de bekende sterren fotograaf William Rutten. Kim-Lian deelde deze throwback op haar Instagram omdat ze natuurlijk samen met Everon in het laatste seizoen van Wie is de mol zaten. Kim-Lian was een super fanatieke kandidaat die alle opdrachten zo goed mogelijk wou doen. Toch liet Kim-Lian af en toe ook een andere kant van zichzelf zien waarin het leek of ze zelf de mol was. Uiteindelijk werd Kim-Lian tweede en was Everon de mol. Om deze reden vond Kim-Lian het waarschijnlijk wel toepasselijk om deze foto uit de oude doos te halen. Kim-Lian schrijft bij de foto dat ze deze covershoot jaren geleden hebben gedaan en dat ze Everon toen totaal niet kende.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!