Kim Kötter verkast naar Duivelseiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kim Kotter blij dat ze mag blijven

De zesde aflevering van Expeditie Robinson was er weer een om je vingers bij af te likken. Bondjes werden gesmeed, een bloedstollend spannende proef met vuur, Rijk had het rijk voor zichzelf, mango’s, en misschien wel het hoogtepunt: verraad. Nadat de namen van Hugo, Fien en Akwasi vielen in de aflevering, was het uiteindelijk Kim Kötter die bij de Eiland-raad door haar kampgenoten weggebonjourd werd. Met wat aanmoedigende woorden van Nicolette mag ze nu op weg naar Duivelseiland om haar wraak te plotten.

Trojaans paard

Akwasi voorspelde het al een beetje: die Mariana kan nog wel eens onvoorspelbaar uit de hoek komen. Hij noemde haar een paard; een Trojaans paard om precies te zijn. Gelukkig voor hem en zijn mede-deelnemers uit voormalig kamp Zuid besloot Mariana echter om mee te gaan in hun snode plannetjes: het werd een exit voor Kim. Wellicht kwam het door Kims onverzorgde haar, of kon ze niet voldoen aan de hygiëne-eisen die Mariana -zelfs op een onbewoond eiland- duidelijk hoog in het vaandel heeft staan (wat bleek uit haar opruimactie na de herverdeling in aflevering 5). Wat in ieder geval zeker is: de ‘bosheks’ Kim Kötter kan op Duivelseiland haar wraak gaan uitdenken.

Tweede natuur

Het moet toch bijna vertrouwd hebben gevoeld voor Mariane. Na haar jarenlange ervaring als model, scout en natuurlijk jurylid van Hollands Next Top Model, is het wellicht bijna een tweede natuur geworden om andere modellen te dwarsbomen. Haar ijskoude blik toen duidelijk werd dat ze Kim eruit had gewerkt sprak boekdelen: Mariane is op oorlogspad. Of ze nieuwe vrienden heeft gemaakt met deze actie is nog maar de vraag, maar het lijkt duidelijk dat ze er twee nieuwe vijanden bij heeft: Calvijn en Tim zien hun dominante positie binnen kamp Zuid na de verloren proef in rap tempo afbrokkelen. Ze hebben niet alleen een trouwe bondgenoot verloren; ze hebben ook beiden een aantal extra stemmen ingezet die ze nu dus kwijt zijn. Iets wat Mariane vast niet in dank afgenomen wordt; dat belooft nog wat voor de komende afleveringen!

Kim ontploft van vreugde

Ondanks het hoogverraad dat gepleegd werd, leek Kim vooral heel opgelucht dat ze in ieder geval nog niet haar huis hoefde. Zelden hebben we een kandidaat zo blij gezien nadat er vakkundig een mes in haar rug gestoken werd door een medekandidaat. Wellicht kijkt ze er ook wel naar uit om een tijdje met Rijk op Duivelseiland door te brengen. Het is alleen nog maar de vraag wat ze uiteindelijk Kötter gaat vinden: omgaan met het verraad, of de psychologische marteling van Rijks gejammer. In ieder geval heeft ze nu tijd om een plannetje te bedenken waarmee ze wraak kan nemen. En mochten Kim en Mariane allebei het samensmeltingsdiner zien te bereiken, is het maar de vraag of het alleen maar boze blikken zijn die over de tafel geworpen worden.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.