Kijktip: 12 Strong op Netflix is puur mannenvermaak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actie, oorlog en brute mannelijkheid: de Netflix-film 12 Strong is dé ideale manier om een doodsaaie quarantainedag door te komen.

We hebben allemaal wel eens doelloos door de filmlijsten op Netflix gebladerd zonder enig resultaat. Dankzij deze kijktip sla je die fase van besluiteloosheid over. Heb je tijd voor twee uurtjes puur mannenvermaak? Zet dan 12 Strong eens op! Hij kwam uit in 2018, maar staat sinds kort pas op Netflix. Aangezien de meeste Nederlanders ‘m in de bios hebben overgeslagen, krijgen we nu een tweede kans.

12 Strong: actie, oorlog en mannenvermaak

De film ’12 Strong’ vertelt het waargebeurde verhaal van een Special Forces-team in Afghanistan. Het team wordt vlak na de aanslagen op 11 september naar Afghanistan gestuurd om de Taliban-troepen daar te bestrijden. Een spoiler zonder de spoilen: deze film telt meer ontploffingen dan het aantal namen op het exen-lijstje van Sylvie Meis.

Ja echt, zélfs onze vrouwen kijken graag mee

Het is algemeen bekend dat de meeste vrouwen niet meteen staan te popelen om een keiharde oorlogsfilm te kijken. In het geval van 12 Strong is er echter een enorme ‘maar’ van kracht: Chris Hemsworth. Vertel je vrouwelijke wederhelft dat hij de hoofdrol heeft, en je filmavondje kan beginnen. Wedden dat ze zelfs nog een biertje voor je inschenkt als bedankje?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?