Kijktip: 12 Strong op Netflix is puur mannenvermaak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actie, oorlog en brute mannelijkheid: de Netflix-film 12 Strong is dé ideale manier om een doodsaaie quarantainedag door te komen.

We hebben allemaal wel eens doelloos door de filmlijsten op Netflix gebladerd zonder enig resultaat. Dankzij deze kijktip sla je die fase van besluiteloosheid over. Heb je tijd voor twee uurtjes puur mannenvermaak? Zet dan 12 Strong eens op! Hij kwam uit in 2018, maar staat sinds kort pas op Netflix. Aangezien de meeste Nederlanders ‘m in de bios hebben overgeslagen, krijgen we nu een tweede kans.

12 Strong: actie, oorlog en mannenvermaak

De film ’12 Strong’ vertelt het waargebeurde verhaal van een Special Forces-team in Afghanistan. Het team wordt vlak na de aanslagen op 11 september naar Afghanistan gestuurd om de Taliban-troepen daar te bestrijden. Een spoiler zonder de spoilen: deze film telt meer ontploffingen dan het aantal namen op het exen-lijstje van Sylvie Meis.

Ja echt, zélfs onze vrouwen kijken graag mee

Het is algemeen bekend dat de meeste vrouwen niet meteen staan te popelen om een keiharde oorlogsfilm te kijken. In het geval van 12 Strong is er echter een enorme ‘maar’ van kracht: Chris Hemsworth. Vertel je vrouwelijke wederhelft dat hij de hoofdrol heeft, en je filmavondje kan beginnen. Wedden dat ze zelfs nog een biertje voor je inschenkt als bedankje?

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten