Kijktip: 12 Strong op Netflix is puur mannenvermaak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actie, oorlog en brute mannelijkheid: de Netflix-film 12 Strong is dé ideale manier om een doodsaaie quarantainedag door te komen.

We hebben allemaal wel eens doelloos door de filmlijsten op Netflix gebladerd zonder enig resultaat. Dankzij deze kijktip sla je die fase van besluiteloosheid over. Heb je tijd voor twee uurtjes puur mannenvermaak? Zet dan 12 Strong eens op! Hij kwam uit in 2018, maar staat sinds kort pas op Netflix. Aangezien de meeste Nederlanders ‘m in de bios hebben overgeslagen, krijgen we nu een tweede kans.

12 Strong: actie, oorlog en mannenvermaak

De film ’12 Strong’ vertelt het waargebeurde verhaal van een Special Forces-team in Afghanistan. Het team wordt vlak na de aanslagen op 11 september naar Afghanistan gestuurd om de Taliban-troepen daar te bestrijden. Een spoiler zonder de spoilen: deze film telt meer ontploffingen dan het aantal namen op het exen-lijstje van Sylvie Meis.

Ja echt, zélfs onze vrouwen kijken graag mee

Het is algemeen bekend dat de meeste vrouwen niet meteen staan te popelen om een keiharde oorlogsfilm te kijken. In het geval van 12 Strong is er echter een enorme ‘maar’ van kracht: Chris Hemsworth. Vertel je vrouwelijke wederhelft dat hij de hoofdrol heeft, en je filmavondje kan beginnen. Wedden dat ze zelfs nog een biertje voor je inschenkt als bedankje?

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten